noodles volos banner

Ιορδανίδης: Έχουμε στόφα νικητή πλέον

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του Στ. Ξηροφώτο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βολιώτικου ντέρμπι, Γιώργος Ιορδανίδης, ζήτησε απ’ όλους μέσα στη Νίκη να κρατήσουν τα κεφάλια κάτω, ενώ απέδωσε τα εύσημα στο τεχνικό τιμ γιατί τους έχουν κάνει να έχουν στόφα νικητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός Β. είναι όντως λαβωμένος όντως. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του, γιατί ομάδες, όπως η Νίκη και ο Ολυμπιακός, είναι ιστορικές και είναι αστείο να παλεύουν σ’ αυτές τις κατηγορίες. Εμείς κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα καλά. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό δυνατά, προηγηθήκαμε νωρίς, ήμασταν καλοί, κάναμε κατά γράμμα ό,τι μας είπαν οι προπονητές και καταφέραμε και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Έχει συνέχεια το πρωτάθλημα»

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που έβαλα τα δύο γκολ και εύχομαι ανάλογη συνέχεια, αλλά δε θα σταθώ εκεί. Τα γκολ δε γίνεται να τα πετύχω μόνος μου. Υπάρχει η πάσα του Γενιτσαρίδη στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο μου σπάει την μπάλα ο Ντινιωτάκης. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κερδίζει.

Από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο, πιστεύεις τα πάντα. Αν μπαίνεις και δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι λάθος. Εμείς πιστέψαμε ότι θα μπούμε και θα κερδίσουμε και το δείξαμε κιόλας. Ξέραμε ότι ένα ντέρμπι θέλει ψυχή. Ξεκάθαρα. Είχαμε ψυχή και μας βγήκαν και κάποια πράγματα. Δεν υπήρχε κάποιος από τους συμπαίκτες μου που να μην το πίστεψε. Είμαστε σκληροτράχηλη ομάδα, δε δεχόμαστε εύκολα πλέον γκολ κι αυτός μας κάνει πιο δυνατούς. Έχουμε στόφα νικητή πλέον. Μας το έχουν περάσει οι προπονητές, οπότε πάμε καλά. Όσο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, είμαστε καλά.

Ο κόσμος παρ’ όλες τις κακές καιρικές συνθήκες και που επί της ουσίας ήταν εκτός έδρας, ήταν δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε και τους αφιερώνουμε τη νίκη, γιατί ξέρουμε τι σημασία έχει γι’ αυτούς αυτό το ντέρμπι.  Αυτή η νίκη είναι και ψυχολογικής σημασίας και … τα πάντα όλα. Δεν το συζητάμε». 

Όσο για το αν η νίκη σώζει τη χρονιά, με δεδομένο ότι η πρωτιά έχει χαθεί, ο μεσοεπιθετικός της Νίκης επισήμανε: «Ο στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Απ’ ό,τι ξέρω εκκρεμεί κι ένα δικαστήριο. Στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα και να κάνουμε στο τέλος το ταμείο μας».

Όσο για το τι έγινε με τον γιατρό του αγώνα ο Ιορδανίδης είπε: «Μου είπε ο γιατρός να μπει το φορείο. Του είπα ότι είμαι καλά, απλώς θέλω λίγο να μου δείτε το πόδι μου. Δεν ασχολήθηκε με το πόδι μου και μου έλεγε ότι κάνω καθυστερήσεις. Του είπα “η δουλειά σας είναι να ασχοληθείτε με το πόδι μου κι όχι αν θα κάνω καθυστερήσεις ή όχι, γιατί είχα χτυπήσει».

Λούγκος: Ήμασταν πάρα πολύ κακοί

Ο Νίκος Λούγκος ήταν λιτός στις δηλώσεις του, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού Β.: «Ήταν ένα ντέρμπι. Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ κακοί στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε καμία περίπτωση. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο μας, που μας συμπαραστέκεται και εντός και εκτός έδρα. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και ν’ ανακάμψουμε, επιστρέφοντας στις νίκες».

Last modified onMonday, 26 February 2018 00:45