noodles volos banner

Μπακάλης: Πολύ κακοί με πρώτο εμένα

Πήρε την ευθύνη πάνω του ο Λάκης Μπακάλης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-3 από τη Νίκη, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του ήταν κακή με πρώτο εκείνο. Επίσης υπογράμμισε για τους Λούγκο και Καμπλιώνη πως φάνηκε ότι ήταν εκτός ρυθμού μετά τους τραυματισμούς τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στράβωσε το παιχνίδι από την αρχή με την πρώτη φάση του πέναλτι, που ήταν η πρώτη φάση που έκανε η Νίκη. Μάλλον δεν είναι φάση, αλλά είναι επιλογή του δικού μας παίκτη έξω από την περιοχή να έχει την μπάλα στα πόδια και να μη διώξει, αλλά να πασάρει. Κόντραρε η μπάλα, γίνεται το πέναλτι κι εκεί στραβώνει το παιχνίδι. Όταν βρίσκεσαι στο δωδέκατο λεπτό να χάνεις με 0-2, είναι λίγο δύσκολο να το ανατρέψεις. Παρόλ’ αυτά προσπαθήσαμε, αλλά ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά. Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από την ημέρα που είμαι εγώ τουλάχιστον. Η ομάδα σε εννιά παιχνίδια είχε δεχθεί τρία γκολ, ενώ μέχρι το 54’ “φάγαμε” σήμερα τρία γκολ.  Η ίδια ομάδα ήταν κακή σε επιλογές, κακή σε σκέψεις και μπορώ να πω χωρίς πάθος, στοιχείο που θέλει ένα ντέρμπι, που για να το κερδίσεις πρέπει να έχεις ψυχή και πάθος, γιατί αυτά κυριαρχούν.

Η Νίκη ήξερε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε την μπάλα, πίεσε, έβγαλε πάθος και δύναμη και νομίζω ότι δίκαια κέρδισε. Το 3-1 είναι ένα βαρύ σκορ και δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα.

Έπρεπε να είχε καλύτερη παρουσία. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ήμασταν πολύ κακοί με πρώτο εμένα. Συγχαρητήρια στη Νίκη και στον φίλο μου τον Στέφανο και καλή συνέχεια.

Δεν είχαμε τη σκέψη, γιατί ξέραμε η Νίκη θα πιέσει και θα πιέσει “άγρια” σε ορισμένες στιγμές, να βγάλουμε την μπάλα εκεί που έπρεπε. Δεν τη βγάλαμε και η Νίκη πήρε πολλές κόντρες και στο πρώτο και το δεύτερο γκολ πίεσε και μας έκανε τα γκολ.

Πρέπει να βρούμε τη δύναμη για τον επόμενο αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος. Πρέπει αν το ξεπεράσουμε και μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Είμαστε τέτοιοι χαρακτήρες.

Οι τραυματισμοί των Λούγκου και Καμπλιώνη επηρέασαν πάρα πολύ στο ότι χάλασε η αρχική μας ενδεκάδα, καθώς είχαμε μία ροή ως ομάδα. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε αλχημείες και να βολέψουμε και τον Λούγκο και τον Καμπλιώνη, αλλά δεν είχαν και ρυθμό τα παιδιά και φάνηκε ότι ήταν εκτός ομάδας.

Σ’ ,τι αφορά τον Ιορδανίδη είπε: «Εμείς φταίμε που δεν τον περιορίσαμε, γιατί ξέραμε τα δύο-τρία όπλα που έχει η Νίκη».