noodles volos banner

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Ακρόπολη και ΑΕ Διμηνίου

Ο Τάσος Κολυμήτρας καταδιώκεται από τον Χαντζή Ο Τάσος Κολυμήτρας καταδιώκεται από τον Χαντζή

Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Ακρόπολης με την ΑΕ Διμηνίου στο Αερινό (0-0), με τους γηπεδούχους βάσει των τριών μεγάλων ευκαιριών που είχαν στο πρώτο μέρος, το οποίο ήταν μοιρασμένο όσον αφορά την κατοχή της μπάλας, να μπορούν να ισχυριστούν ότι, εάν μία ομάδα θα έπρεπε να κερδίσει, θα ήταν η δικιά τους. Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος οι Σεσκλιώτες είχαν την κυκλοφορία, αλλά όχι και την ουσία.

Από τη μεριά της η ΑΕ Διμηνίου ήταν αξιόμαχη, είχε σωστό προσανατολισμό στο παιχνίδι της και στο δεύτερο μέρος κράτησε το μηδέν με ευκολία, ενώ στο δεύτερο της έλειπε η σωστή τελική πάσα, για να τελειώσει κάποια από τις αντεπιθέσεις της. Γενικώς, οι Διμηνιώτες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν είχαν παθητικό ρόλο.

Η γηπεδούχος Ακρόπολη είχε κάτω από τα δοκάρια τον Στούκα, στα πλάγια της άμυνας τους Τσάμη δεξιά και Πασσιά αριστερά και στο κέντρο αυτής τους Κ. Κολυμήτρα και Φώτη Φώτου. Αμυντικός μέσος ήταν ο Τσούτσας και μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ έπαιζαν οι Αναστάσιος Κολυμήτρας και Αξιώτης. Στα άκρα εναλλάσσονταν οι Μιχολίτσης και Τσουκάλης και σέντερ φορ ήταν ο Παγώνης.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ΑΕ Διμηνίου είχε στο τέρμα τον Τριανταφύλλου, στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά τους Παπαεμμανουλίδη, Παπαϊωάννου, Λούμπαρδο και Δημουλά, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Ζαρίφης, Χατζησταμάτης και Χαντζής, με τον τελευταίο να έχει τον πιο επιθετικό ρόλο. Στα άκρα ήταν οι Καμπέρης και Γεωργιάδης, που άλλαζαν αμοιβαία πλευρές, ενώ κλασικός προωθημένος ήταν ο Πετρόπουλος.

Στο 11’ το σουτ του Αξιώτη εκτός περιοχής πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, χωρίς όμως μεγάλη δύναμη. Στο 13’ το φάουλ του Παπαϊωάννου πολύ κοντά στη γραμμή της περιοχής κόντραρε στο τείχος και πέρασε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε από τον Χαντζή από την αριστερή πλευρά. Στο πρώτο δοκάρι ο Αξιώτης ανέκοψε την πορεία της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι αυτό το έκανε με το χέρι. Στο 23’ Ο Δημουλάς ενήργησε σωτήρια, αφού στέρησε τη χαρά του γκολ από τον Αξιώτη στο γυριστό σουτ που έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής και στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Κ. Κολυμήτρα από αριστερά.

Στο 25’ ο Μιχολίτσης σκόραρε σε άδειο τέρμα, αλλά ο Χαλβατζάκος είχε ήδη δώσει επιθετικό φάουλ στον αέρα πάνω στον γκολκήπερ Τριανταφύλλου, ενώ στο 35’ ο τερματοφύλακας της ΑΕΔ νίκησε τον Αξιώτη σε τετ-α-τετ, με τον Τσουκάλη να είναι ο δημιουργός της φάσης. Τέλος, στο 44’ μετά από ωραία συνεργασία Τσουκάλη-Αξιώτη, ο δεύτερος έβγαλε συρτά για τον Παγώνη, που εντός της μικρής περιοχής με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Δημουλάς ήταν για δεύτερη φορά ο από μηχανής Θεός για τους Διμηνιώτες αποσοβώντας το 1-0.

Στο 63’ χρειάστηκε η επέμβαση του Στούκα στο αριστερό του παραθυράκι μετά από τεχνικό φάουλ του Χαντζή στην καλύτερη στιγμή της ΑΕΔ στο ματς, ενώ στο 66’ ο Τάσος Κολυμήτρας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 68’ ο Μιχολίτσης γύρισε ωραία και έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Τριανταφύλλου να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 71’ ο Στούκας έκανε το ίδιο αλλά πιο εύκολα στην προσπάθεια του Πετρόπουλου από τα 25 μέτρα. Οι δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα ανήκαν στην Ακρόπολη, που δεν είχε πάντως τη μεγάλη στιγμή στην επανάληψη. Στο 81’ το φάουλ του Αξιώτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 84’ σε επικίνδυνη θέση βρέθηκε ο Μιχολίτσης, ωστόσο το αριστερό σουτ έφυγε άουτ.

 

 

Last modified onSunday, 30 October 2016 02:43