noodles volos banner

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την Α’ ΕΠΣΘ

'Εξαλλοι πανηγυρισμοί για τoυς παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή που πήραν "διπλό" στο ΕΑΚ 'Εξαλλοι πανηγυρισμοί για τoυς παίκτες του Γιάννη Ακτσιαλή που πήραν "διπλό" στο ΕΑΚ

Τρεις αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣΘ σήμερα (29/10) το μεσημέρι – «Ματσάρες» σε Αγία Παρασκευή και ΕΑΚ, με δώδεκα(!) τέρματα στους δύο αγώνες, στο μηδέν το ματς του Αερινού, ανάμεσα σε Ακρόπολη και ΑΕΔ.

Απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε του Θησέα, με σκορ 4-3! Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς (6’), όταν για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο Γκουγκούδης με πλασέ εντός περιοχής, ύστερα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, έκανε το 0-1. Στο 29’, ο Καραγιάννης για την Αγία Παρασκευή απάντησε, όταν βρήκε δίχτυα πό κοντά με διπλή προσπάθεια, για το 1-1, με τον Γκουγκούδη να δίνει ξανά προβάδισμα στον Θησέα, δώδεκα λεπτά αργότερα, με πλασέ εντός περιοχής (1-2).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς, με δύο προσωπικά τέρματα του Καραγιάννη που έκανε το «χατ-τρικ», με κοντινό πλασέ (55’) και εξαιρετική ατομική ενέργεια (67’). Η ομάδα της Αγριάς, παρ’ όλα αυτά, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη κι ισοφάρισε με τον Κόρμπα στο 73’, ένα τέρμα, πάντως, που είχε άμεση απάντηση από τον Μαρμαρινό, που πλάσαρε σε κενή εστία, από το ύψος της μικρής περιοχής, γράφοντας το εκπληκτικό 4-3 (!), σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Ιδιαίτερης ομορφιάς ήταν και η αναμέτρηση, ανάμεσα σε Σαρακηνό και Άρη Μελισσατίκων, στο ΕΑΚ του Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαίο «διπλό», με σκορ 2-3, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 43’, όταν ο Σιαμέτης αποβλήθηκε, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το σκορ άνοιξε ο Σαρακηνός, με όμορφη κεφαλιά του Βαλωτή στο 10’. Οι φιλοξενούμενοι, από 'κει και πέρα, είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, με τους Αποστολίδη και Μερμίγγη να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια της εστίας του Σαρακηνού.Τελικώς, η ισοφάριση ήρθε στο 39’ με όμορφο δυνατό σουτ του Ίμπρα. (1-2).

Στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως ο Άρης είχε το αριθμητικό μειονέκτημα, διαχειρίστηκε σωστά το ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 49’, με όμορφη προσπάθεια του Νούσια, που πέρασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων και πλάσαρε σωστά για το 1-2. «Χρυσή» η αλλαγή του Γιάννη Ακτσιαλή, που είχε περάσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι από το 26ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο Σαρακηνός πίεσε, ο Άρης συνέχισε να διαχειρίζεται σωστά το παιχνίδι και «χτύπησε» ξανά στο 70’, με την όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάγκα, που έκανε το 1-3, «κλειδώνοντας» την νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σαρακηνού ήταν να μειώσει με τον Σουλιώτη στο 78’, δίχως να μπορέσει μέχρι το τέλος, ενώ πίεζε τον αντίπαλό του, να «γυρίσει» το ματς, με το 2-3 να μένει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του Σαββάτου για την Α’ ΕΠΣΘ:

Αγία Παρασκευή - Θησέας 4-3

(29’, 55’, 67’ Καραγιάννης, 74’ Μαρμαρινός - 6’, 41’ Γκουγκούδης, 73’ Κόρμπας)

Σαρακηνός - Άρης 2-3

(10’ Βαλώτης, 78’ Σουλιώτης - 39’ Ίμπρα, 49’ Νούσιας, 70’ Γκάγκας)

Ακρόπολη - ΑΕΔ 0-0

 

Last modified onSunday, 30 October 2016 01:38