noodles volos banner

Πηγαίνει με απουσίες η «άτυχη» Αγία Παρασκευή στη Σκόπελο

Με μία σίγουρη απουσία και αρκετούς αμφίβολους προετοιμάζεται η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ενόψει Σκοπέλου, σε αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο νησί των Σποράδων, για την τρίτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, χωρίς κανέναν βαθμό, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, οφείλεται στην απειρία και τη νευρικότητα του νεανικού συνόλου του στην τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλακασιώτης είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στα δύο πρώτα παιχνίδια της πρώτης τοπικής, αλλά τους λείπει το γκολ, που είναι πιθανό να τους έδινε κάτι παραπάνω στις πρώτες αναμετρήσεις.

Με την ελπίδα, λοιπόν, πως η κατάσταση θα «γυρίσει» υπέρ της Αγίας Παρασκευής, η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη θα ταξιδέψει το Σάββατο για την Σκόπελο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Σίγουρα απών θα είναι ο νεαρός Κλώθος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Σαρακηνό, καθώς υπέστη διάσειση, ύστερα από δυνατό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι. Παράλληλα, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των ηλικιακά μεγάλων του ρόστερ, καθώς το Σάββατο η μέρα είναι εργάσιμη και δεν είναι ακόμα γνωστό πόσοι θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή στο νησί.

Last modified onThursday, 06 October 2016 16:11