noodles volos banner

"Με τη θέληση και την ποιότητά μας έτοιμοι για το πρώτο τρίποντο"

Τον Πρωτεσίλαο αντιμετωπίζει την Κυριακή το πρωί στο στάδιο της Νεάπολης, που είναι η νέα του έδρα, ο Παγασητικός, επιδιώκοντας μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία το πρώτο του τρίποντο.

Απών θα είναι για μία ακόμη φορά ο Ζιώγας, ενώ θα λείψει και ο Καλαντζής προσωπικών υποχρεώσεων. Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος θα περιμένει τον βασικό αμυντικό μέσο Λάιο, που έχει ένα χτύπημα από το προηγούμενο ματς.

Ο τεχνικός του Παγασητικού δήλωσε στο magnesiasports:

«Αφήνουμε πίσω μας ένα ματς στο οποίο οι παίκτες μας έδειξαν για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια ακόμα και αντιπάλους που βρίσκονται μέσα στους βασικούς υποψηφίους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή το πρωί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει μεγάλη διάρκεια και σταθερή παρουσία στην κατηγορία, η οποία έχει κάνει το απόλυτο τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές μας όμως με τη θέληση που δείχνουν σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουν είναι έτοιμοι να φέρουν το πρώτο μας τρίποντο για την ομάδα μας στην πρώτη μας παρουσία στο νέο μας "σπίτι". 

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο των Αλυκών να σταθεί στο πλευρό των παικτών μας και της διοίκησης η οποία κάνει μια σπουδαία προσπάθεια να φέρει τον Παγασητικό Αλυκών μέσα στις υψηλές θέσεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας».

 

 

Last modified onThursday, 06 October 2016 15:15