noodles volos banner

Εμφατική εκτός έδρας νίκη του Σαρακηνού στην Αγία Παρασκευή

Ο Σαρακηνός πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, επικρατώντας επί της Αγίας Παρασκευής, εκτός έδρας, με σκορ 1-3 με σκόρερ τους Σαμαρά (1’), Τσεκούρα (31’) και Ανατολή (53’), ενώ μείωσε για την Αγία Παρασκευή ο Κουτσιαρής στο 84’. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το χτύπημα στο κεφάλι του Κλώθου των γηπεδούχων, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πολύ νωρίς στο σκορ, συγκεκριμένα μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Σαμαράς βγήκε τετ-α-τετ με τον Μαλλιαρό και πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-0. Στο 8’, είχαμε τον τραυματισμό του νεαρού Κλώθου. Ο αμυντικός της Αγίας Παρασκευής χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται έντονα και οι ιθύνοντες της ομάδας του να καλέσουν ασθενοφόρο, προκειμένου να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν και έφτασαν, μάλιστα, μια ανάσα από την ισοφάριση στο 22’, με την κεφαλιά του Κοπάνα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρμαρινού, να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κοντογιάννη. Εννιά λεπτά αργότερα, όμως, ο Τσεκούρας, για λογαριασμό των φιλοξενουμένων, έκανε το 0-2, με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο το έργο της Αγίας Παρασκευής.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλακασιώτη δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν πάλι μια «ανάσα» από ένα τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού βρήκε ξανά στο δοκάρι του τέρματος του Σαρακηνού.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να «καθαρίσουν» τη νίκη τους, δίχως να αφήσουν περιθώριο στους ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής να αντιδράσουν περαιτέρω. Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Τσεκούρας έβγαλε την κάθετη πάσα, στην «πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων, με αποδέκτη τον νεοεισελθόντα Ανατολή, που νίκησε τον Μαλλιαρό, «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του (0-3).

Το μόνο που κατάφερε το συγκρότημα του Στέλιου Μαλακασιώτη ήταν να πετύχει το «γκολ της τιμής» στα τελευταία λεπτά και, συγκεκριμένα, στο 84’ με κοντινό σουτ του Κουτσιαρή.

Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Κούκιος, Γιάτσος, Κλώθος (23’ λ.τρ. Σιγάλας), Χατζημητροφάνης, Καψάλης, Παπουτσής (49’ Μαλακασιώτης), Παπακώστας, Κοπάνας, Μαρμαρινός (60’ Κουτσιαρής), Καραγιάννης

Σαρακηνός: Κοντογιάννης, Δημητριάδης (65’ Ρέλλος), Ιωάννου, Σουλιώτης, Τσεκούρας (55’ Φουρκιώτης), Χρυσικός (23’ Ανατολής), Βαλωτής, Φραγκογιάννης, Σαμαράς, Τσαρδάκας, Μαλεζάγκος

Last modified onSaturday, 01 October 2016 23:21