noodles volos banner

Αγχίαλος-Πύρασος, στο τοπικό ντέρμπι του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες επεφύλασσε η κληρωτίδα, όσον αφορά τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με την Αγχίαλο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου να αντιμετωπίζει τον Πύρασο του Στέλιου Αρσένου.

Ένα τοπικό ντέρμπι, στο οποίο, αδιαμφισβήτητα, φαβορί αποτελεί ο Πύρασος, αλλά σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική τους έκβαση, όπως παραδέχθηκαν και οι δύο τεχνικοί σε δηλώσεις τους στο magnesiasports.

Για τους τυπικά γηπεδούχους της Αγχιάλου, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα μικροτραυματισμών. Ο λόγος για τους Πιτσάβα, Σίμο και Ρούλη, που απέχουν από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής θα κριθεί αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για την εβδομάδα που διανύουμε. Ο νέος τεχνικός της ομάδας πραγματοποίησε δηλώσεις, στο magnesiasportsκαι εμφανίστηκε ταπεινός, παραδεχόμενος πως ο Πύρασος είναι το φαβορί: «Πάντα το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που υπάρχουν οι εκπλήξεις, η ομάδα μου το έδειξε πέρσι, αποκλείοντας τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος αντίπαλος, όποιος βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να κερδίσει και να προκριθεί. Ο Πύρασος, αδιαμφισβήτητα, είναι το φαβορί, πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, που πέρσι αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική, έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές, αλλά κι εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ό,τι καλύτερο. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας πόλης, θα έχει το δικό του «χρώμα» και καλούμε τον κόσμο να έρθει να καμαρώσει την προσπάθεια και των δύο συλλόγων».

Από την άλλη, ο Στέλιος Αρσένος, για λογαριασμό Πυράσου, δε μπορεί να υπολογίζει συνολικά σε έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Δαμάσκο και Σπύρου που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, Στεργίου και Γιοβάνη, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Βόλου, λόγω των φοιτητικών τους υποχρεώσεων και Στεφανή, που θα απουσιάσει για προσωπικούς του λόγους. Από τη μεριά του και ο τεχνικός του Πυράσου πραγματοποίησε δηλώσεις στο magnesiasports, ενόψει του παιχνιδιού που έρχεται την Κυριακή, εκφράζοντας τη σιγουριά του πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές εκπλήξεις. Θεωρώ, πάντως, πως η ομάδα μου είναι πανέτοιμη για αυτό το ματς, αλλά και για το πρωτάθλημα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, οι οποίοι δούλεψαν πολύ κατά την προετοιμασία και τώρα περιμένουμε να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, ανεξαρτήτως κατηγορίας και δυναμικότητας, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Ο κόσμος να μαζευτεί, να μας στηρίξει και την Κυριακή, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, για να «στείλουμε» μαζί τον Πύρασο πάλι εκεί που του αξίζει».

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγχιάλου και θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.

 

Last modified onThursday, 15 September 2016 21:45