noodles volos banner

Με προβλήματα Απόλλων και Παγασητικός ενόψει Κυπέλλου

Σε αγώνα για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλίων, ο τοπικός Απόλλων αναμετράται με τον Παγασητικό (16:00), σε ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Αρχικά, όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Παγασητικού, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος δεν υπολογίζει στους Σατελιάν, Μπούρντα και Ζιώγα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό κάποια προβλήματα τραυματισμών, που δεν τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και να είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός της ομάδας μοιάζει αισιόδοξος, κάτι που αποδεικνύεται, μέσω των δηλώσεών του, στο magnesiasports: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο εμείς ως Παγασητικός έχουμε ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση. Θα πάμε να «χτυπήσουμε» αυτό το ματς, τα παιδιά που θα κληθούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο είμαι σίγουρος πως μπορούν να τα καταφέρουν. Υπάρχει συγκέντρωση, υπάρχει η ώθηση από το πρόσωπό μου στους ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως μπορούμε να φέρουμε τη διάκριση στον σύλλογο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά, πιστεύω πως όποιος έχει την καλύτερη μέρα θα προκριθεί. Όλα θα φανούν την Κυριακή στο γήπεδο».

Από την άλλη, ο γηπεδούχος Απόλλων αντιμετωπίζει δύο προβλήματα τραυματισμών. Ο λόγος για τα αδέρφια Μαστακούλη, τον Ανέστη και τον Γιώργο, που δε συμμετέχουν στις τελευταίες προπονήσεις και η παρουσία τους στο ματς του Κυπέλλου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των Καναλίων βρίσκεται σε καλή κατάσταση, νικώντας, μάλιστα, χθες τον Πηλέα, σε φιλικό παιχνίδι, με σκορ 5-1, εντός έδρας.

Δηλώσεις στο magnesiasports, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, πραγματοποίησε και ο τεχνικός του Απόλλωνα, Κώστας Ρέππος: «Θεωρώ τον Παγασητικό μια πολύ δυνατή ομάδα, που έκανε αρκετά καλή πορεία πέρσι και πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι που πέρασε. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι κι εμείς από τη σειρά μας θα παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλίων.

Last modified onThursday, 15 September 2016 22:11