noodles volos banner

“Κλείνει” ρόστερ με φοιτητή ο Θησέας

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ενδέχεται να υπάρξει, από πλευράς Θησέα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έρχονται σε επαφή με νεαρό ποδοσφαιριστή, που μετακομίζει στο Βόλο, λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων.

Ο παίκτης μετέβη πριν από λίγες μέρες στο Βόλο και θα προπονηθεί, πιθανώς και σήμερα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κόφφα, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν ο νεαρός θα αποκτηθεί ή όχι. Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι γνωστός σε κάποιους ανθρώπους της ομάδας, από παρουσίες του σε Μεικτή ομάδα άλλης πόλης. Αγωνίζεται στον άξονα, ως κεντρικός χαφ, αλλά και “δεκάρι”.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας της Αγριάς συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με το επόμενο φιλικό της να είναι το Σάββατο, με αντίπαλο τον Πύρασο. Από 'κει και πέρα, ο Θησέας, όπως όλες οι ομάδες των τοπικών μας πρωταθλημάτων, περιμένειτην κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, τη Δευτέρα, όπου θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της χρονιάς.