noodles volos banner

Από την Αγία Παρασκευή στον ΠΑΟΚ ο Ευθύμης Θεοδωρίδης!

Συνεχίζοντας πιστά και με συνέπεια στο πλάνο που ακολουθεί  τα τελευταία χρόνια κι έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νεαρών ποδοσφαιριστών, που εκτός από άριστοι χαρακτήρες, μπορούν να σταθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής Βόλου ανακοινώνει τη μεταγραφή ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή, που μετά τις ακαδημίες της, θα συνεχίσει την σταδιοδρομία του σε μια από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας.

Πρόκειται για τον Ευθύμη Θεοδωρίδη που υπέγραψε (22/8) στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου πλέον θ' αγωνίζεται με την ομάδα Κ15, προερχόμενος από την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, επιβεβαιώνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Παρών στην ολοκλήρωση της μεταγραφής που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, ήταν από την πλευρά της Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής ο Πρόεδρος Γεράσιμος Σαρρής και ο Γ.Γ. Αλέξης Μαλακασιώτης, από την πλευρά του παίκτη η οικογένειά του και ο αθλητικός σύμβουλος της οικογένειας Θεοδωρίδη, Στέφανος Σδράκας από το γερμανικό γραφείο Omega Sports Consutling. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει τη φιλοξενία του νεαρού αθλητή στους ξενώνες της, καθώς και την επιμόρφωσή του, εκπροσωπούσε ο Τιμ Μάνατζερ και Υπεύθυνος Ακαδημιών, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο νεαρός Ευθύμιος Θεοδωρίδης, γεννημένος το 2002, το προηγούμενο διάστημα προπονούνταν κι αξιολογούνταν από το επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ήδη συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς είχε επιλεχθεί στην αποστολή της ομάδας Κ14 του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στη Γαλλία, προκειμένου να συμμετάσχει στο 29th European Tournament U14 of Baisieux (κωμόπολη στη βόρεια Γαλλία κοντά στο Λιλ).

Ο Ευθύμιος Θεοδωρίδης αγωνίστηκε σε όλο το πρωτάθλημα, τόσο με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής Βόλου, της οποίας είναι πρώτος σκόρερ, όσο και με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, ξεκινώντας σε όλα τα παιχνίδια με τη βασική ενδεκάδα.

Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και για το Σύλλογό του πέτυχε 15 γκολ σε 8 αγώνες, ενώ με τις Μικτές ΕΠΣΘ είχε 5 γκολ σε 6 εμφανίσεις. Χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, ενώ είναι πάρα πολύ καλός και στο ένας εναντίον ενός.

Last modified onWednesday, 24 August 2016 12:56