noodles volos banner

"Στόχος μας και φέτος να πρωταγωνιστήσουμε"

Δηλώσεις στο "Volos 98,6" και την εκπομπή του Σάκη Νταφέκα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Βόλου, Κώστας Μπαντάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είναι μία δύσκολη αρχή για μένα. Μετά από τόσα χρόνια ως ποδοσφαιριστής, το να κάνεις στροφή στην προπονητική είναι κάπως περίεργη. Το ποδόσφαιρο, όταν ασχολείσαι χρόνια, είναι “σαράκι”, αλλά το ευχαριστιόμαστε. Η ομάδα μας έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πάνω απ' όλα αδαμάντινους χαρακτήρες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν όρεξη να μάθουν και να δουλέψουν στις προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ίδιο, μόνο οι κατηγορίες αλλάζουν, αν το μάθεις σωστά, πάντα θα είσαι καλός.

Η προετοιμασία μας προχωρά, έχουμε κάνει μόλις δέκα προπονήσεις. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη, έχουμε κάποιες απουσίες, καθώς πολλά παιδιά εργάζονται. Δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας όρεξη και θέληση”.

Για την προετοιμασία και το γηπεδικό:

Τις περισσότερες προπονήσεις θα τις πραγματοποιήσουμε στο Βασδέκειο. Απλά, επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι τόσο καλός, αναγκαζόμαστε, ορισμένες φορές, να προπονηθούμε στην Αγία Παρασκευή, στο πλαστικό. Γίνονται εργασίες στο γήπεδό μας, ελπίζουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, να είναι έτοιμο”.

Για το φιλικό με τον Παγασητικό:

Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά τους στο φιλικό μας, δείξαμε πραγματικά ότι είμαστε ομάδα. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, χάρηκα πολύ που βγάλαμε πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου, τα οποία δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Μαθαίνουμε σιγά – σιγά να οργανώνουμε την άμυνά μας και να δημιουργούμε επιθετικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω πως με τον καιρό θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι”.

Για τις μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν:

Ο Κουτσιρίμπας συμμετέχει στις προπονήσεις μας κι είναι ένα παιδί που μας ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ προσωπικά δε γνωρίζω αν ο παίκτης έχει “κλείσει”. Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφές, πιστεύω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν αριστερό χαφ κι έναν ακόμα επιθετικό. Πρέπει να μεγαλώσει το rotation μας, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις ελλείψεις, λόγω καρτών ή τραυματισμών”.

Για τους στόχους της φετινής σεζόν:

Σίγουρα, στόχος μας και φέτος είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Απλά, να γνωρίζετε πως κάθε στόχος έχει και σκαλοπάτια. Να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”. Ευτυχώς, η διοίκηση είναι δίπλα μας και προσπαθούμε όλοι μαζί να πετύχουμε και φέτος, αλλά αυτοί έχουν τα πόστα τους κι εμείς τα δικά μας. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά”.

 



Last modified onWednesday, 17 August 2016 22:25