noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Παγασητικός 0-0

Σε κακό δαίμονα του Παγασητικού εξελίχθηκε ο Άνθιμος Γαζής στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη για το σύλλογο των Μηλεών στο ματς του πρώτου γύρου, σήμερα απέσπασε ισοπαλία χωρίς γκολ από το σύνολο του Ανδρουτσόπουλου.
Η γηπεδούχος ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη -που έφερε μόλις τη δεύτερη ισοπαλία στη σεζόν- είχε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος με πλασέ του Ψαθά, στο 67' ο Δανιλόπουλος σούταρε από καλή θέση αλλά αμυντικός έβαλε την κόντρα και στο 73' ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ. Επικίνδυνη επέλαση του Καρούτσου τέσσερα λεπτά πριν την λήξη ανακόπηκε από παίκτη του Παγασητικού.
Για τους φιλοξενούμενους που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, στο 15ο λεπτό σουτ του Ρουμπάτη εκτός περιοχής απέκρουσε ο Γκούρης, στο 38' ο Μπούρντα αστόχησε σε τετ-α-τετ, στο 43' σέντρα-σουτ του Ζιώγα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 48' ο Μπραχόλης μόνος του στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 65' ο γκολκίπερ έδιωξε εντυπωσιακά στο "παραθυράκι" το σουτ του Ρηγίνου.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Δρακονταϊδής, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Περατζάκης, Παρασκευάς, Κατσαρός (70' Καρούτσος), Λάσκος, Δανιλόπουλος, Μπακογιάννης (80' Σιδηρόπουλος), Ψαθάς (73' Αβλιάι).
Παγασητικός: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος (63' Γάκιας), Ρουμπάτης (30' λ.τρ. Σίμος), Καψιώτης, Μαγγιώρος (60' Ρηγίνος), Μπούρντα, Μπραχόλης.