noodles volos banner

Ηρακλής-Σκιάθος 2-0

Με δύο γκολ του Μόσιου στα τελευταία λεπτά, ο Ηρακλής διατήρησε το απόλυτο στο Βασδέκειο και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου που του δίνει το εισιτήριο για το διπλό τελικό της Α' Τοπικής. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη είναι πλέον στο +3 από την ΑΕ Διμηνίου υπερτερώντας όμως στη μεταξύ τους ισοβαθμία στη διαφορά των γκολ. Ο Μόσιος έκρινε το ματς. Στο 80' σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοβά και λίγο πριν τη λήξη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σαν σε προπόνηση ύστερα από ασίστ του Τσουκάλη. Ο σκόρερ είχε δοκάρι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ενώ για τους γηπεδούχους, στο πρώτο μέρος σουτ του Σουλιώτη απέκρουσε ο γκολκίπερ, κεφαλιά του Ζαρίφη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και η πίεση εντάθηκε στην επανάληψη, σουτ του Κοντοβά μπλόκαρε ο Παπάρας στο 70'. Αναφορικά με τους νησιώτες που αρκέστηκαν σε αμυντικό ρόλο, απείλησαν με σουτ του Σκέμπι, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρου (50' Τσουκάλης), Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης, Νούσιας (85' Θάνος), Γκάγκας, Βουρδάκης (70' Τσελεπής), Μόσιος, Ασλάνογλου.
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης (80' Φερετζέλης), Καμπουρέλης, Κυπαρισσός, Σκέμπι, Μπρέγκου, Νικολαΐδης (60' Ν. Μιαρίτης), Σαρρής, Τάσου.