noodles volos banner

Ακρόπολη-Τοξότης 5-1

Πέντε γκολ που συνοδεύτηκαν με πολύ καλή απόδοση για την Ακρόπολη. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου πήρε το δέκατο πέμπτο τρίποντο στη σεζόν (έχει και τρεις ισοπαλίες συνεχίζοντας αήττητη), πραγματοποιώντας στη σημερινή αναμέτρηση την καλύτερη φετινής της εμφάνιση σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή. Τα δύο πρώτα γκολ σημείωσε ο Μιχολίτσης, στο 3ο λεπτό με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και στο 34ο με σουτ παίρνοντας την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Παγώνης, που βρήκε δίχτυα στο 43' (ο Κ. Κολυμήτρας έβγαλε αριστερά στον Κουνή, αυτός με τη μία την παράλληλη μπαλιά και ο Παγώνης τελείωσε τη φάση) και στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από πάσα του Μιχολίτση. Το 5-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Κώστας “Κόκε” Κολυμήτρας σε σέντρα του Πασσιά και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα του Παραδάκη, από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και σούταρε στην απέναντι γωνία.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παγώνης έφθασε στα 15 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της Β' Κατηγορίας, ενώ ο Μιχολίτσης έχει 12, έχοντας χάσει πάντως αρκετά ματς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης (72' Κυριαζής), Βασ. Κουνής, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Αν. Κολυμήτρας (68' Παπάς), Παγώνης (78' Χρ. Τσούτσας), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης (70' Μαϊστράλλης), Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Μάρκο, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (55' Δ. Τσένα), Κούτσικος (46' Παπαγιάννης), Παραδάκης.