noodles volos banner

Τοξότης-Παγασητικός 0-0

πηγή Παγασητικός πηγή Παγασητικός

“Κόλλησαν” στο 0-0 Τοξότης και Παγασητικός στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Για την ομάδα του Θανάση Χρυσοχού, σέντρα-σουτ του Δ. Τσένα στο 6ο λεπτό έδιωξε σε κόρνερ ο Χαλαστάρας και μετά την εκτέλεσή του, ο Μάρκο είχε γυριστό σουτ που πήγε πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στις αρχές της επανάληψης φάουλ του Τσένα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, όπως στο 70' σουτ του Παραδάκη. Για το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου, που έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια, στο 22' από σέντρα του Σίμου, ανάποδο γυριστό του Ρουμπάτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας, λίγο αργότερα ατομική προσπάθεια και σουτ του Ζάνη βρήκε σε ετοιμότητα ξανά τον Πασπαλάρη, ενώ στο β' ημίχρονο, στο 72ο λεπτό εξ επαφής πλασέ του Ρουμπάτη ύστερα από σέντρα του Καψιώτη έφυγε άουτ και στο 81ο από μεταβίβαση του Ρηγίνου, ο Ζιώγας από κοντά αστόχησε.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Πελεκούδας, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Δ. Τσένα (82' Ηλ. Τσένα), Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (85' Χρ. Πασπαλάρης), Μάρκο (80' Κούτσικος), Παραδάκης.
Παγασητικός: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας (55' Μαγγιώρος), Στρούγγης, Ζιώγας, Λάιος, Ρουμπάτης, Καψιώτης, Σίμος (46' Ρηγίνος), Μπραχόλη (78' Γάκιας), Ζάνης.