noodles volos banner

Αίας-Διαγόρας 2-0

Ένατη νίκη στη σεζόν για τον Αίαντα, που στο γήπεδό του παρουσιάζεται δυνατός, ενώ ο Διαγόρας γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα. Το 1-0 στο 67ο λεπτό ήταν συνεργασία των δύο ξαδέρφων Κωστούλα. Ο επιθετικός βγήκε τετ-α-τετ και σιγούρεψε το γκολ για τον συνεπώνυμό του, τον αμυντικό/μέσο με τη μεγάλη επαγγελματική καριέρα. Ο σκόρερ έγινε δημιουργός στο 90ό λεπτό όταν έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Γαρυφάλλου σκόραρε.
Ο Αίας, όπως μάς αναφέρθηκε, είχε αρκετές ευκαιρίες με τους Μπιρτσάι, Αθ. Αθ. Κωστούλα και Κατσαβριά, ενώ από τον Διαγόρα δεν μας δόθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας στοιχεία από την αναμέτρηση. Τα παράπονα εστιάζονται στη φάση του 1-0, καθώς όπως θεωρούν οι άνθρωποι του Διαγόρα ξεκίνησε από οφσάιντ και τον παίκτη που έκανε την πάσα, να παίρνει την μπάλα με το χέρι, ενώ στο 2-0 δόθηκε ανάποδα φάουλ. Από τη διοίκηση του συλλόγου του Στεφανοβικείου επισημάνθηκε πως “κάποιοι σήμερα ήθελαν να χάσει ο Διαγόρας και δίνουμε συγχαρητήρια διότι το κατάφεραν”.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Γρούνας (80' Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Χουλιαράς, Κουτσιανίτης (70' Κοντογεωργάκης), Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας.
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γκοντόλος, Διπλάρης, Κουντούρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Καρατζιώλης, Κάρρος (80' Γιώργης), Ρενάτο (70' Πρασσάς), Κ. Καραπλιάγκος (82' Μπόλκας).