noodles volos banner

Αίας-Σκόπελος 2-1

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις σήμερα για τον Αίαντα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πέτυχε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο, φθάνοντας στους 27 βαθμούς. Η Σκόπελος προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με φάουλ του Σκιαθίτη, στην ευθεία του τέρματος και πέντε-έξι μέτρα από την περιοχή που κατέληξε στο αριστερό “παραθυράκι”. Η ισοφάριση στο 25' όταν ύστερα από κόρνερ των γηπεδούχων, ο Αθ. Αθ. Κωστούλας πέρασε κάθετη πάσα και ο προωθημένος Γρούνας βρήκε στόχο από θέση τετ-α-τετ, ενώ το 2-1 έγινε με δημιουργό τον ίδιο παίκτη και σκόρερ τον Κατσαβριά με το κεφάλι.
Για το σύλλογο της Σούρπης, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές το επιθετικό δίδυμο των Κωστούλα, Κατσαβριά, ενώ οι νησιώτες είχαν δύο καλές στιγμές μετά το δικό τους γκολ και πριν δεχθούν την ισοφάριση, όταν σε παράλληλο γύρισμα του Χισάι, ακούμπησε την μπάλα ο Θεοδωρίδης (που ήρθε από την Αθήνα για να παίξει σήμερα), χτύπησε στο οριζόντιο και δεν πρόλαβε ο Σκιαθίτης, ενώ σε αντεπίθεση, έφυγαν τρεις επιθετικοί με έναν αμυντικό που πρόλαβε την τελέυταίοα στιγμή την πάσα του Π. Χρυσοφού προς τον συμπαίκτη του.

Συνθέσεις:
Αίας: Θεοδωρίδης, Μπούρας, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Χουλιαράς, Μπιρτσάι, Αθ. Κ. Κωστούλας, Κουτσιανίτης, Κατσαβριάς, Γρούνας (75' Κοντογεωργάκης), Αθ. Αθ. Κωστούλας (80' Γαρυφάλλου).
Σκόπελος: Ζαρείφης, Μπακόπουλος, Τάσσιος (75' Γκουμάς), Αλεξίου, Τριανταφύλλου (60' Αλιράι), Στ. Χρυσοφός (82' Σένκο), Π. Χρυσοφός, Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός, Σκιαθίτης.