noodles volos banner

Μυρμιδόνες-ΕΜΑ 1-1

Ισοπαλία που δεν ευνοεί κάποια από τις δύο ομάδες έφεραν Μυρμιδόνες και Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου στο γήπεδο Πλατάνου. Ύστερα από κακό πρώτο ημίχρονο που κύλησε χωρίς φάσεις, το δεύτερο είχε τα γκολ και περισσότερο ενδιαφέρον. Στο 48' το 0-1 με πλασέ του Γιάννη Βέτσικα και το 1-1 στο 53' σε φάση διαρκείας, όταν ο Ζαγκαβιέρος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις, αλλά η μπάλα έφθασε στον Χατζέλα μπροστά στο τέρμα και ο γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού ύστερα από σέντρα του Ξαφά στο 81ο λεπτό, ενώ η ΕΜΑ είχε καλές φάσεις στο 55' με πλασέ του Βέτσικα που κατέληξε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 65' όταν ο Ρεφουγιάτι έκανε το γύρισμα και ο Αναγνώστου ετοιμάζονταν να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι αλλά τον παρεμπόδισε ο συμπαίκτης του Λανάι, ενώ στα τελευταία λεπτά σουτ του Καρατζόγλου έφυγε άουτ και προσπάθεια του Ρεφουγιάτι ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Γώγος, Τσιάτσιος, Ακριβός, Χαλάτσης, Βέργας, Κουτσούμπας (80' Ευστ. Μάντζαρης), Ξαφάς, Χατζέλας, Πιπινής, Ζαφειρίου, Π. Μπούρχας.
ΕΜΑ: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Θ. Βαλκανιώτης, Πορταρίτης, Ζιούλης, Σκοτεινός (70' λ.τρ. Καρατζόγλου), Παπαδάκης, Βέτσικας (57' Ρεφουγιάτι), Λανάι, Αναγνώστου (80' Καραβάς).