noodles volos banner

Απόλλων-Αχιλλέας 2-0

Ο Απόλλων κέρδισε 2-0 τον Αχιλλέα, σε αγώνα που οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν για 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο για έναν ασυνήθιστο λόγο. Στο 23ο λεπτό, τραυματίστηκε ο 16χρονος Λάμπος που δεν μπόρεσε να συνεχίσει και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα καθώς δεν υπήρχε νεαρός παίκτης στον πάγκο για να τον αντικαταστήσει αφού όλοι ήταν άνω των 21 ετών. Ακόμη ένα γκολ για τον Τσιουρή, στο 14ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κόκκαλη και το 2-0 στο 55' με ωραίο πλασέ του Πέτση, μετά ασίστ του Ψήφου. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Πετση (55') κι αρκετές χαμένες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές των τελικών προσπαθειών τους Τσιουρή, Πέτση, Βασιλείου, Κόκκαλη. Ο Αχιλλέας δοκάρι με δυνατό μακρινό φάουλ του Μαλλιαρού και στην επαναφορά ο Χασιώτης πλάσαρε λίγο άουτ (70'), ενώ ο Τσιοκάρας αστόχησε από πλεονεκτική θέση (73').

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Παπαπορφυρίου (75' Πολυχρόνου), Φέιζο, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (78' Σιφνιώτης), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Χήντα (68' Δ. Καλαμίδας).
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Μόσχος, Γάκας, Ζγουλέτας, Τσιοκάρας, Χασιώτης, Τσεκούρας, Λάμπος, Σπανός, Νιφορόπουλος (60' Μπουμπούκης).