noodles volos banner

Δήμητρα-Μυρμιδόνες 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Δήμητρα πήρε σπουδαίο τρίποντο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Ο Χρήστος Γκάμπας άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με πλασέ ύστερα από πάσα του Ποζιόπουλου, ο Ευστάθος Μάντζαρης ισοφάρισε στο 75' με κεφαλιά σε στημένη φάση των φιλοξενούμενων και ενώ το ματς έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία, ο Βαλεντίνος Καρατέεβ με προβολή, σε κόρνερ του Παυλίδη, στο 91ο λεπτό χάρισε τους τρεις βαθμούς στους “πράσινους”. Στο 43' αποβλήθηκε ο Δ. Μπούρχας για εξύβριση με απευθείας κόκκινη, με τους ανθρώπους των Μυρμιδόνων να ισχυρίζονται πως αυτό έγινε από φίλαθλο και όχι από τον ποδοσφαιριστή.
Για την Δήμητρα, δύο χαμένα τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος από τον Κακλιά που πέρασαν άουτ, στο δεύτερο ημίχρονο οι Μυριμιδόνες είχαν δοκάρι με τον Νικηφοράκη. Κακό ματς με ελάχιστες φάσεις και τις δύο ομάδες να εκφράζουν παράπονα από τη διαιτησία του Ρούσση.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Κωτούλας, Βογιατζής, Καρατέεβ, Δαμάσκος, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος (82' Δ. Γκάμπας), Χρ. Γκάμπας, Κακλιάς (62' Παυλίδης), Μπίνας (70' Επίσκοπος).
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Τσιάτσιος, Νικηφοράκης, Ακριβός, Βέργας, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας (65' Αθ. Κατσαβριάς-87' Ξαφάς), Τσιάρας (53' Ευστ. Μάντζαρης), Ζαφειρίου, Π. Μπούρχας.