noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 1-1

Ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο του Πτελού ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Διαγόρα, αποτέλεσμα που ευνοεί τη φιλοξενούμενη ομάδα που κράτησε τη διαφορά των δέκα βαθμών και φαίνεται πως “κλείδωσε” τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου. Το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό για τους γηπεδούχους. Εκτελέστηκε κόρνερ με κοντινή πάσα του Μαρικλέν στον Θ. Κόρκο, αυτός έβγαλε τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ο Κραβαρίτης σκόραρε. Η ισοφάριση στο 31ο με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Ρενάτο.
Για τον Πρωτεσίλαο, μεγάλη ευκαιρία στο 14'. Από σέντρα του Θ. Κόρκου, ανενόχλητος ο Μιχόπουλος πήρε κεφαλιά που φαίνονταν ότι θα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά η μπάλα έσκασε στο τερέν σε κάποια λακούβα, πήρε φάλτσο και πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος, φάσεις με τον Γιάννη Παναγιώτου που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Παπαδόπουλου, στην αγκαλιά του Βουραζέρη και στο 85' με φάουλ του Γιάννη Παναγιώτου με κατεύθυνση προς το τέρμα, που έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Κουντούρης. Για τον Διαγόρα, σουτ των Τριχόπόυλου, Γιώργη (στο πρώτο μέρος) κόντραραν σε αντίπαλο αμυντικό, ενώ στο 38' ο Λουφόπουλος από πλάγια θέση στη μικρή περιοχή δεν πρόλαβε να σουτάρει.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Θ. Κόρκος (74' Χριστέλος), Σιαμανίκος, Κραβαρίτης (62' Γ. Παναγιώτου), Κ. Κόρκος, Λεϊμονής (62' Χρ. Παναγιώτου), Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Μαρικλέν.
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Κουντούρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος (65' Κάρρος), Γιώργης (89' Διπλάρης), Ρενάτο (80' Γκοντόλος).