noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Δάφνη 1-0

Ο Γιάννης Μίλτος “λύτρωσε” την ΑΕ Διμηνίου στο 77ο λεπτό. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν πολύ δύσκολη νίκη, με 1-0 κόντρα στη μαχητική Δάφνη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 43' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στρούγγης. Αποβολή και για την Δάφνη στο 87', με δύο κίτρινες ο Τσάτσος για έντονη διαμαρτυρία. Το γκολ από τον Μίλτο με πλασέ από πλάγια θέση ύστερα από κάθετη πάσα του Χάνου. Για την ΑΕΔ, που δεν είχε πολλές φάσεις στο ματς, σουτ του Αξιώτη στο 12' απέκρουσε δύσκολα ο Μπαρτζώκας, κεφαλιά του Χάνου στο 30' μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, ενώ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ζιώγας βρέθηκε δύο φορές σε θέση για γκολ χωρίς να βρει στόχο. Δοκάρι σε σουτ του Ζιώγα στις καθυστερήσεις και ευκαιρία με σουτ του Μίλτου. Η Δάφνη είχε επικίνδυνη στιγμή με κεφαλιά άουτ του Τσατσαρώνη λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, η ΑΕ Διμηνίου επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο ήττες και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαστακούλης, Στρούγγης, Χάνος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αξιώτης, Φιλατζικιώτης (72' Ζάγκας), Ζιώγας, Αραμπατζής (84' Σταματόπουλος), Κανδήλας (60' Μίλτος).
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Χιώτης, Τσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Φιλοσόγλου (57' Γιαννακόπουλος), Δεμίρης, Λούκας, Σιαμέτης (78' Τσάτσος), Τσατσαρώνης, Γιούργας (46' Ευαγγελός).

 

Last modified onSaturday, 27 February 2016 18:03