noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός 0-0

 

Ισοπαλία στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, αποτέλεσμα που δεν χαροποίησε ούτε την τοπική ομάδα ούτε τον Μαγνησιακό, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και οι φιλοξενούμενοι χαμένο πέναλτι.

Για την Αγία Παρασκευή, δοκάρι στο 60ό λεπτό σε σουτ του Κοπάνα και στο 80ό σε κεφαλιά του Βαν ντε Γουίχε (στη συνέχεια ο Παρκιώτης απέκρουσε προσπάθεια του Μαρμαρινού), ενώ καλές φάσεις στο 10ο λεπτό όταν σουτ του Μαλακασιώτη κόντραρε στον Προβιά, στο 12ο με σουτ του Χατζημητροφάνη άουτ, ενώ στο 20ό προσπάθεια του Κοπάνα έκοψε πάνω στη γραμμή ο Κρανιάς. Στην επανάληψη, σουτ του Μαρμαρινού από πλεονεκτικό σημείο δεν είχε στόχο στο 67'.
Για τον Μαγνησιακό, η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το χαμένο πέναλτι στο 28ο λεπτό. Το κέρδισε ο Αντωνόπουλος από τον Μαλλιαρό και το εκτέλεσε ο Κόκκας. Ο γκολκίπερ της Αγίας Παρασκευής απέκρουσε με τα πόδια. Άλλες φάσεις στο 39' με πλασέ του Οικονόμου που μπλόκαρε ο Μαλλιαρός, στο 71' με ψαλιδάκι του Καραλή που είχε την ίδια κατάληξη, όπως και κεφαλιά του Κόκκα στο 85'.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος, Βαν ντε Γουίχε, Σιγάλας, Παντελόγλου, Αγραφιώτης, Χατζημητροφάνης (55' Παπακώστας), Μαρμαρινός (90' Παπουτσής), Φραγκογιάννης, Κοπάνας, Μαλακασιώτης.
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς, Καραλής, Οικονόμου (89' Μπάλλας), Τσιάνος, Κρανιάς (82' Πολύζος), Κόκκας, Αντωνόπουλος (75' Τσιουρέλης).