noodles volos banner

Διαγόρας-Απόλλων 1-1

Δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτή τη φορά το 1-0 ο Διαγόρας, καθώς πέντε λεπτά μετά το γκολ του, ο Απόλλων ισοφάρισε κι έφυγε με βαθμό από το Στεφανοβίκειο. Το 1-0 στο 74ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Γιώργη (που κέρδισε ο Τριχόπουλος) και το 1-1 στο 80ό με γυριστή κεφαλιά του σπεσιαλίστα Τσιουρή, ύστερα από κόρνερ του Χήντα.
Για τον Διαγόρα, δύο καλά σουτ από τους Κ. Καραπλιάγκο στο 25' και Γιώργη στο 35' έφυγαν άουτ, στην επανάληψη από φάουλ του Καραπλιάγκου, ο Κάρρος από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει στο 63', κεφαλιά του Πρασσά χτύπησε στη ρίζα της δοκού και απέκρουσε εν συνεχεία ο Μουράβας στο 70', ενώ σουτ του Σπ. Καραπλιάγκου δεν βρήκε στόχο στο 86'. Για τον Απόλλωνα, ο Τσιουρής είχε δύο σουτ άουτ στο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι έκαναν λόγο για ακριβοδίκαιη διαιτησία, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν διαμαρτυρίες για τη φάση του πέναλτι, λέγοντας πως υποδείχθηκε από τον επόπτη και ενώ ο παίκτης που το κέρδισε, ήταν εκτός μεγάλης περιποχής.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος (60' Κάρρος), Πρασσάς, Γιώργης, Καραμανλής, Σπ. Καραπλιάγκος, Καρατζιώλης, Γκοντόλος (84' Ντόντος), Κ. Καραπλιάγκος, Ρενάτο (70' Τριχόπουλος).
Απόλλων: Μουράβας, Παπαπορφυρίου, Φέιζο, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (89' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης (46' λ.τρ. Δ. Καλαμίδας), Πολυχρόνου (70' Χήντα).