noodles volos banner

Αίας-ΕΜΑ 2-1

Πέμπτη εντός έδρας νίκη για τον Αίαντα, που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίωρο. Ο Αθ. Αθ. Κωστούλας, ο επιθετικός, έκανε το 1-0 στο 15ο λεπτό και ο Κατσαβριάς το 2-0 στο 25ο με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι είχαν από δύο δοκάρια σε κάθε ημίχρονο, με τους Αθ. Αθ. Κωστούλα (σε σουτ), Κατσαβριά (σε κεφαλιά) στο πρώτο και Μπιρτσάι (σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή), Αθ. Κ. Κωστούλα (πλασέ μέσα από την περιοχή) στο δεύτερο.
Για την ΕΜΑ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αποστόλου στο 60'. Όπως μάς επισημάνθηκε, υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Ρούση, για τις αρκετές κίτρινες κάρτες που φόρτωσε τους παίκτες της, το δεύτερο γκολ που δεν πέρασε τη γραμμή και τη δεύτερη κίτρινη στην αποβολή, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου των Μικροθηβών και του Αϊδινίου, ενώ στο 60ό λεπτό ο Χρήστος Αναγνώστου αγανάκτησε με το διαιτητή και αποχώρησε μόνος του από τον πάγκο παρακολουθώντας τη συνέχεια του αγώνα από την εξέδρα!
Αμέσως μετά τον αγώνα, τα μέλη της ομάδας του Αίαντα μαζεύτηκαν σε ταβέρνα στη Σούρπη και είχαν την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας με τη διοίκηση να παραθέτει το τραπέζι σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Χουλιαράς, Μπούρας (65' Κοντογεωργάκης), Κουτσιανίτης (80' Γαρυφάλλου), Μαλλιαρός (60' Γρούνας), Μπιρτσάι, Αθ.Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας.
ΕΜΑ: Ζαγκαβιέρος, Αποστόλου, Παπανίκος, Θ. Βαλκανιώτης, Σκοτεινός, Παπαδάκης, Αθ. Βαλκανιώτης (55' Ρεφουγιάτι), Γκαμάλιας (46' Γ. Πορταρίτης), Καρατζόγλου, Λανάι, Αναγνώστου (65' λ.τρ. Γ. Βέτσικας).