noodles volos banner

Σκιάθος-Πανιώνιος 1-0

skiathos life skiathos life

Η Σκιάθος συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Μετά τη νίκη 1-0 επί του Ηρακλή πριν δύο εβδομάδες και τη μεσοβδόμαδη νίκη με το ίδιο σκορ επί της Δάφνης στο Βόλο, σήμερα οι νησιώτες, πάλι με ένα γκολ, κέρδισαν τον Πανιώνιο. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Σκέμπι στο 62ο λεπτό με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Άλλες φάσεις για τους γηπεδούχους με σουτ στο 1ο λεπτό από τον Σκέμπι, κεφαλιά του Γκίνη στο 25' λίγο άουτ, σέντρα-σουτ του Μυστάκου, ενώ στην επανάληψη ο Σκέμπι είχε δύο σουτ εκτός περιοχής, το ένα απέκρουσε ο Καγιάννης, το άλλο δεν είχε στόχο. Για τον Πανιώνιο, σε αντεπιθέσεις, οι Καραγιώργος, Πέτσης και δύο φορές ο Μαρούφ τελείωσαν τις φάσεις, ενώ προσπάθεια του Μπασδάνη κατέληξε πάνω στον Παπάρα. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάνη πίεσε στο τελευταίο τέταρτο προσπαθώντας για την ισοφάριση και απείλησε με προβολή του Καραγιώργου, σουτ λίγο άουτ του Μαστακούλη. Από τον Πανιώνιο εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον ΑΟ Σκιάθου για την εξαιρετική φιλοξενία στο σημερινό αγώνα.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Πρίφτι (50' Ν. Μιαρίτης), Γκίνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης (70' Γραββάνης), Μανωλιός, Σαρρής (85' Σταμέλος), Μυστάκου.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης, Μαστροπαναγιώτης, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Κ. Μπασδάνης, Καλατζής (58' Μαστακούλης), Ανγκόλι, Μαρούφ (85' Χατζηβασιλείου), Καραγιώργος, Πέτσης (65' Βαΐτσης).