noodles volos banner

Άρης-Αγία Παρασκευή 2-1

 

Στον πρώτο γύρο, στο ίδιο γήπεδο, ο Τσιαντής σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδος του στο 89ο λεπτό και έτσι πήρε τη νίκη η Αγία Παρασκευή με σκορ 2-1. Σήμερα, διαμορφώθηκε το ίδιο σκορ, στις καθυσετερήσεις του αγώνα, πάλι από τον Τσιαντή, που αυτή τη φορά όμως βρήκε τα σωστά δίχτυα! Με ωραίο τέρμα του έμπειρου μέσου στο 92' ο Άρης νίκησε την Αγία Παρασκευή που είχε ισοφαρίσει στο 86ο λεπτό, με προβολή του Λούμπαρδου. Το 1-0 είχε γίνει στο 30' όταν ο Πετρόπουλος σέντραρε, ο Ταφίλης με προσποίηση άφησε την μπάλα και ο επερχόμενος Ακτσιαλής με σουτ σκόραρε. Στο β' ημίχρονο, σουτ του Πετρόπουλου χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ, ενώ το δεύτερο γκολ του Άρη προήλθε από μπαλιά του Παπαγιαννόπουλου.
Για την Αγία Παρασκευή, στο 26' από κάθετη πάσα του Μαλακασιώτη, ο Κοπάνας έπιασε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41' ο Μαλακασιώτης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, έκανε παράλληλη σέντρα μεταξύ μικρής περιοχής και σημείου του πέναλτι, «σερβίροντας» έτοιμο γκολ στον Κοπάνα, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Στραβέλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Γκατζούνας (80' Παπαγιαννόπουλος), Ταφίλης (60' Ασημάκης), Ακτσιαλής (80' Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος.
Αγία Παρασκευή: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Σιγάλας, Λούμπαρδος, Μαγγασιανός, Ντάκος (80’ Παναγιώτου), Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Μαρμαρινός (71’ Παπουτσής), Φραγκογιάννης (46’ Κοτσέλος), Κοπάνας.

 

Last modified onSunday, 07 February 2016 19:30