noodles volos banner

Απόλλων-Αίας 2-2

Ωραίο ματς με τέσσερα γκολ στα Κανάλια, ανάμεσα σε Απόλλωνα κι Αίαντα, δύο ομάδες που είχαν πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Τσιουρή στο 15ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Κελεσίδη. Οι παίκτες από τη Σούρπη σκόραραν δύο φορές στην επανάληψη. Ο Θανάσης Κωστούλας (ο επιθετικός) ήταν ο δημιουργός με τις πάσες του: ο Κατσαβριάς με κεφαλιά το 1-1 στο 60' και ο Μπιρτσάι το 1-2 στο 75' με σουτ σε αντεπίθεση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τέρμα του Καλαμίδα στο 88ο λεπτό.
Για τον Απόλλωνα, δύο μεγάλες ευκαιρίες, πάνω στη γραμμή: στο 48' αστόχησε ο Ζάνης για να κάνει το 2-0 και στο φινάλε, στις καθυστερήσεις ο Βασιλείου για να δώσει τη νίκη, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για μη υπόδειξη πέναλτι στον Πέτση όταν το σκορ ήταν στο 1-2. Για τον Αίαντα, κεφαλιά του Μπιρτσάι στο 20ό λεπτό έφυγε λίγο άουτ, ενώ η μεγάλη ευκαιρία για να “καθαρίσει” το τρίποντο σημειώθηκε στο 80' με τον Κατσαβριά να χάνει ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ, απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Ψήφος, Φέιζο, Καρπούζας, Φ΄του, Παναγιωτάκης, Κελεσίδης (75' Παπαπορφυρίου), Βασιλείου, Τσιουρής, Ζάνης (80' Γ. Καλαμίδας), Λιάκος (46' Πέτσης).
Αίας: Θεοδωρίδης, Παπανικολόπουλος, Κοντογεωράκης, Καλοδήμος, Μπούρας, Χουλιαράς, Αθ. Κ. Κωστούλας, Μαλλιαρός (75' Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Κατσαβριάς, Αθ.Αθ. Κωστούλας.