noodles volos banner

Άρης Μελισσατίκων-ΑΕ 2002 5-2

Άνετη επικράτηση για τον Άρη Μελισσατίκων επί της Α.Ε. 2002. Το τελικό 5-2 κρίνεται δίκαιο καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν τον προβάδισμα στο σκορ πολύ γρήγορα, μόλις στο 3ο λεπτό με πλασέ του Ταφίδη για να γίνει έτσι το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν επιπλέον ευκαιρίες από πλευράς Άρη με κύριους εκφραστές τους Ταφίλη, Στραβέλα, Τσίρο και Ακτσιαλή. Παρά την υπεροχή, η Α.Ε. 2002 κατάφερε και ισοφάρισε στο 30΄σε 1-1 με τον Στουμποβίκο ξαναμπαίνοντας  έτσι στο παιχνίδι. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε όμως και πάλι τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1, γκολ που σημείωσε και πάλι ο Ταφίλης στο 42΄. Ο Μυλωνάς επιχείρησε το σουτ, ο τερματοφύλακας της Α.Ε. 2002 απέκρουσε και στην επαναφορά από κοντά ο Ταφίλης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο παιχνίδι.  Στην επανάληψη ο Άρης συνεχίζοντας να είναι καλύτερος και να δημιουργεί ευκαιρίες έφτασε σε ένα ακόμη τέρμα με προβολή του Στραβέλα στο 60ο λεπτό για να γίνει έτσι το 3-1.
Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 και πάλι με τον Στουμποβίκο.
Στο 75΄ ήταν η σειρά του Στραβέλα και πάλι να σκοράρει, με πλασέ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-2. Το κερασάκι στην τούρτα μιας μεγάλης νίκης έβαλε ο Κατσαρός με πλασέ στο 90΄ύστερα από ωραίο συνδυασμό.
Για την Α.Ε. 2002 στοίχησαν οι πολλές απουσίες, και συγκεκριμένα επτά βασικών παικτών.
Άρης: Κουρίτας, Ίμπρα, Μυλωνάς (60΄ Ασημάκης), Γκοντζόπουλος, Γεωργούλας, Τσαντής, Τσίρος, Παπαγιανόπουλος (70 Nινιζόπουλος), Ταφίλης (75 Κατσαρός), Ακτσιαλής, Στραβέλας
Α.Ε. 2002 Μητράκος, Παπαιωάννου Κ. (λ.τρ. 46΄Παρίσης), Σφέτσος, Σουλακούδης (46 λ.τρ. Βούλγαρης), Σταθόπουλος, Βέργος, Στουμποβίκος, Μπένκα, Παπαιωάννου, Πολυχρόνου, Λάμπρου (62΄ λ.τρ. Φιλίππου)