noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αγχίαλος 3-0

Τρίτη εντός έδρας νίκη, σε τέσσερα ματς, για τον Πρωτεσίλαο που ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος. Επιβλήθηκε 3-0 της Αγχιάλου για την 8η αγωνιστική. ,Νωρίς άνοιξε το σκορ καθώς στο 4ο λεπτό ο Τσιλαφάκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τα άλλα δύο τέρμα ο Θανάσης Παπαδόπουλος, στο 20ό με κεφαλιά και στο 85ο με πλασέ. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος όταν έχασαν δύο ακόμη καλές φάσεις με τους Παπαδόπουλο και Γιάννη Παναγιώτου, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη κι όπως επισήμανε ο Θανάσης Μπίλης, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να σκοράρουν, τρεις φορές με τον Ρούλη, μία με τον Καραγιώργο και μία εξ επαφής με τον Στατήρα.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου (80' Λάμπος), Σούσκο (60' Μαρικλέν), Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου (69' Λεϊμονής), Τσιλαφάκης.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Ρούλης, Μαυρόμπουλος, Τσαρδακάς, Τσακόγιας, Βέτσικας (65' Γ. Τσέλιος), Σγατζής (55' Στατήρας), Φούκης, Κολώνης (76' Σίμος), Καραγιώργος, Χ. Μπούτλας.