noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Πηλέας 7-1 με πέντε γκολ του Ζιώγα στο α' ημίχρονο

Αναμέτρηση των ρεκόρ στο Διμήνι η σημερινή καθώς ο Δημήτρης Ζιώγας σημείωσε και τα πέντε γκολ της ομάδος του στο πρώτο ημίχρονο!!! Χατ τρικ σε περίπου 12 λεπτά! Το 7-1 είναι το μεγαλύτερο σκορ για φέτος στον 1ο όμιλο της κατηγορίας. Οι κιτρινόμαυροι “καθάρισαν” πολύ εύκολα το ματς κόντρα στον Πηλέα καθώς προηγήθηκαν από νωρίς και στη συνέχεια έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στο σκορ. Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 7ο, 11ο, 18ο, 35ο και 42ο λεπτό πριν γίνει αλλαγή στο ημίχρονο. Στην επανάληψη το 6-0 με φάουλ του Χάνου από το κέντρο του αγωνιστικού χώρου (!) στο 48' και το 7-0 από τον Αποστόλη Κωτούλα που σημείωσε το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο Α' ΕΠΣΘ, ύστερα από ωραία ενέργεια του Κανδήλα και ασίστ. Για τον Πηλέα σκόραρε λίγο πριν τη λήξη ο Έλβις.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Στρούγγης, Ζάγκας, Χονδρός, Αποστολίδης, Μόσιος (46' Κωτούλας), Χάνος, Μαυρίδης, Κανδήλας, Αξιώτης (46' Σταματόπουλος), Ζιώγας (46' Φουρκιώτης).
Πηλέας: Πύλος, Ντούλας, Βαρσαμάς (75' Έλβις), Μ. Ματθαίου (46' Βαΐτσης), Αλβανόπουλος, Μπιφάνης, Δ. Μπρισμπέος, Αντζούρης, Ηλ. Ματθαίου, Μαργαρίτης, Παλάσης (46' Μπραχιμάι).