noodles volos banner

Διαγόρας-Αίας 2-1

 

Ο Διαγόρας πήρε δύσκολη νίκη στο γήπεδό του, με 2-1 επί του Αίαντα σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι του ΓΣΑ, σταθερά στη δεύτερη θέση, έχοντας αποσπαστεί από τις παρακάτω ομάδες. Ο Κωστούλας, ο επιθετικός, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) στο 60ό λεπτό έκανε το 0-1, ο Κουντούρης στο 70' ισοφάρισε με πέναλτι (που κέρδισε ο Γιώργης) και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89' με προσωπική ενέργεια και σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Τριχόπουλου. Δοκάρι για κάθε ομάδα, με τους Γκοντόλου (οριζόντιο, έσκασε στη γραμμή και απομάκρυναν οι αμυντικοί) και Μπιρτσάι. Για τον Διαγόρα χαμένες ευκαιρίες στο 17' σε τετ-α-τετ του Γιώργη που απέκρουσε ο Λαγός, στο 28' σε σέντρα του Γιώργη που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Γκοντόλος αν και βρίσκονταν μέσα στη μικρή περιοχή, στο 50' κεφαλιά του Κάρρου χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου κι έφυγε άουτ, ενώ για τον Αίαντα, ο Κατσαβριάς αστόχησε σε καλές φάσεις για γκολ, σουτ του Μπιρτσάι και του Κωστούλα δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις
Διαγόρας: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Λουφόπουλος, Γιώργης, Καρατζιώλης (65' λ.τρ. Κουντούρης), Καπούλας (65' Τριχόπουλος), Κάρρος, Γκοντόλος (55' Καραπλιάγκος).
Αίας: Λαγός, Μπούρας, Χουλιαράς, Καλοδήμος, Μπιρτσάι, Μαλλιαρός (65' Μαρμαγκιόλης), Αθ. Κ. Κωστούλας, Παπανικολόπουλος, Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Γαρυφάλλου.

 

 

Last modified onSunday, 13 December 2015 20:22