noodles volos banner

Απόλλων-Πρωτεσίλαος 1-3

 

Μεγάλη νίκη σε δύσκολη έδρα πέτυχε ο Πρωτεσίλαος. Έχοντας πολύ καλή απόδοση, το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά κέρδισε στα Κανάλια και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο μακρυά από τον Πτελεό. Καλύτεροι στη σημερινή αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι, εγκλώβισαν τα ατού του Απόλλωνα και δικαίως έφθασαν στο 1-3. Ο Παπαδόπουλος με πλασέ στο 32ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ο Χριστέλος με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαρικλέν, έκανε το 0-2 στο 41ο και ο Γιάννης Παναγιώτου με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 0-3 στο 52'. Ο Βασιλείου μείωσε δέκα λεπτά πριν τη λήξη με ωραίο σουτ στο “παραθυράκι”.
Για τον Απόλλωνα, ο Ζάνης βρέθηκε στο 25' σε μια επικίνδυνη φάση αλλά δεν μπόρεσε να επωφεληθεί, σουτ του Λιάκου στην επανάληψη κόντραρε σε πόδια αμυντικού. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Παπαδόπουλος πλάσαρε σε φάση τετ-α-τετ αλλά πρόλαβε παίκτης του Απόλλωνα κι έδιωξε πριν τη γραμμή (στο 12'), κεφαλιά εξ επαφής του Μαρικλέν πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι (στο 22'), ενώ στο φινάλε ο Μουράβας απέκρουσε την προσπάθεια του Τσιλαφάκη. Εκ μέρους του Πρωτεσίλαου, ο Μιχάλης Ανδρωνάς ευχαρίστησε το σύλλογο των Καναλίων για την άψογη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Κελεσίδης (80' Κελεσίδης), Κουζιώκας (46' Παπακώστας), Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Παναγιωτάκης, Βασιλείου, Τσιουρής, Κόκκαλης (46' Λιάκος), Ζάνης.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης (70' Ν. Κόρκος), Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Παπαδόπουλος (55' λ.τρ. Τσιλαφάκης), Γ. Παναγιώτου (76' Βίτσος), Μαρικλέν.

 

Last modified onSunday, 13 December 2015 19:16