noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Δήμητρα 4-1

Νίκη-πρόκριση για την ΑΕ Διμηνίου σε βάρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης με σκορ 4-1. Το Διμήνι πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Θησέας-Πύρασος.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν καθώς στο 6ο μόλις λεπτό με τον Ποζιόπουλο ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ κάνοντας έτσι το 0-1. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και στο 19ο λεπτό ο Ζιώγας σημείωσε το 1-1. Στο 32 ο Πιπινής επιχείρησε το πλασέ για την Δήμητρα αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΔ. Στο 40' πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φιλατζικιώτη απέκρουσε ο Κοντογιάννης. Η ομάδα της Δήμητρας έφτασε πολύ κοντά να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 45' με σουτ του Φιλατζικώτη εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο αποφασισμένοι καθώς πολύ γρήγορα πέτυχαν δυο γκολ και καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση. Στο 47' ο Ανατολής έπιασε το πλασέ αλλά ο Σαρρής μπλόκαρε, όπως και στη φάση του 48ου λεπτού όταν ο Ζιώγας επιχείρησε νέο πλασέ με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 49ο λεπτό κεφαλιά του Πιπινή απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας Κοντογιάννης και στην εξέλιξη της φάσης σε αντεπίθεση για την ΑΕΔ, ο Αξιώτης πέτυχε το 2-1 στο 50ό λεπτό. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Φιλατζικιώτη με τον Κοντογιάννη να κρατάει το 2-1 για την ομάδα του. Το 3-1 σημείωσε και πάλι ο Αξιώτης στο 65' με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Από κει και πέρα όπως ήταν λογικό, η Δήμητρα “πήρε μέτρα” στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και την διεκδίκηση της πρόκρισης. Η ομάδα της Ευξεινούπολης απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις για την μείωση του σκορ.
Στο 84’ ο Τσέργας είχε μακρινό σουτ άουτ και λίγο πριν το φινάλε, η μπάλα σε κεφαλιά του Αντωνιάδη προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Φουρκιώτης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην περιοχή της Δήμητρας και με προβολή σημείωσε το τελευταίο τέρμα  της αναμέτρησης ανεβάζοντας του δείκτη του σκορ στο 4-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Δήμητρα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς εκτός πέρασαν λόγω τραυματισμών στα τελευταία λεπτά οι Αντωνιάδης και Τσέργας την ώρα που η ομάδα του Κώστα Μπράτσου “κατέβηκε” με σύνθεση ανάγκης καθώς μετρούσε 11 απουσίες πριν το παιχνίδι.
Πολύ καλή παρουσία για ακόμη μια φορά από τον Μάριο Φουρκιώτη που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιχνίδια της ΑΕ Διμηνίου και σε ηλικία 14 ετών και τριών ετών, πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε επίπεδο πρώτης ομάδας, που περίμενε εδώ και καιρό!

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Μπαλτσιάκης, Μαυρίδης, Χάνος (70' Σταματόπουλος), Μόσιος (70' Φουρκιώτης), Αποστολίδης, Ζιώγας (75' Κωτούλας), Αξιώτης, Χονδρός, Ανατολής.
Δήμητρα: Σαρρής, Αντωνιάδης, Ζουμπόπουλος, Τσέργας, Κόκκαλης, Φιλατζικιώτης, Ποζιόπουλος (79' Μηλιώνης), Σιαμέτης, Μαστακούλης, Μαντάρας, Πιπινής (81' Ματρακίδης).

Last modified onWednesday, 09 December 2015 18:07