noodles volos banner

Σκόπελος-Αίας 2-1

Η Σκόπελος βρέθηκε να χάνει, όμως με δύο γκολ στην επανάληψη -το δεύτερο λίγο πριν τη λήξη- πήρε το εντός έδρας τρίποντο κόντρα στον Αίαντα. Οι φιλοξενούμενοι από τη Σούρπη έκαναν το 0-1 με απευθείας φάουλ του Θανάση Κωστούλα (του αμυντικού, ...για να τους ξεχωρίζουμε) από πλάγια αριστερά που πήγε στο απέναντι "παραθυράκι" της εστίας, το 1-1 στο 65' με δυνατό σουτ του Αλεξίου εκτός μεγάλης περιοχής και το 2-1 στο 88' με πέναλτι που κέρδισε ο Χρυσάνθης και εκτέλεσε εύστοχα ο Χισάι.
Οι νησιώτες νέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας πέντε-έξι καλές ευκαιρίες για γκολ σύμφωνα με τον προπονητή τους. Καλύτερες κεφαλιά του Παναγιώτου λίγο πάνω από το οριζόντιο και σουτ του Χισάι που απέκρουσε ο Λαγός, ενώ γκολ του Παναγιώτου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Για τον Αίαντα, ο Κωστούλας είχε δύο καλά σουτ που πέρασαν άουτ και ο Κορέτα νικήθηκε από τον Ζαρίφη σε τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσσιος, Μπακόπουλος (85' Αλιράι), Αλεξίου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (60' Παλάσκας), Παναγιώτου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (89' Τριανταφύλλου).
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Μπούρας, Κοντογεωργάκης (55' Κορέτα), Αθ. Κ. Κωστούλας, Μαρμαγκιόλης, Γαρυφάλλου, Κουτσιανίτης, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς.