noodles volos banner

Σκιάθος-Σαρακηνός 0-1

Ντεμπούτο με σημαντικό διπλό για τον Βαγγέλη Βουρούκο στον πάγκο του Σαρακηνού. Οι "ροσονέρι" έφυγαν με τη νίκη από τη Σκιάθο χάρη σε τέρμα του Δημακόπουλου στο 88ο λεπτό και παρέμειναν στην τρίτη θέση της κατάταξης του 1ου ομίλου.
Για τους γηπεδούχους, ο Σκέμπι είχε μία φάση στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο, αλλά δεν βρήκε δίχτυα και σε μία περίπτωση που συνέβη αυτό, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Για τον Σαρακηνό, ο Σατελιάν είχε χαμένο τετ-α-τετ λίγο πριν το γκολ, ο ίδιος παίκτης σε ακόμη μία φάση βρέθηκε σε θέση για να σκοράρει, ενώ σουτ των Καραπλιάγκου, Δημακόπουλου και Κατή δεν βρήκαν δίχτυα, των δύο πρώτων έφυγαν άουτ, του τελευταίου απέκρουσε ο Νικολαΐδης. Από τη διοίκηση του Σαρακηνού, εκφράστηκαν θερμές ευχαριστείςς για την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟ Σκιάθου.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης (88' Φερετζέλης), Καμπουρέλης,, Μπρέγκου (80' Γ. Γιαουράκης), Μυστάκου, Βεργίνης, Σαρρής, Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης (75' Γαζέτης).
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Τσιαμπαλή (83' Μαλεζάγκος), Καλαμάτας, Τανάγιας, Τσορβατζής (70' Κωνσταντάκος), Κατής, Καραπλιάγκος, Δημακόπουλος, Σατελιάν, Στεργιόπουλος.