noodles volos banner

Παγασητικός-Δύναμις 2-1

Ο Παγασητικός επικράτησε της Δύναμης με σκορ 2-1 στο γήπεδο Σαρακηνού και εξακολουθεί να έχει το απόλυτο των βαθμών στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε τη φετινή σεζόν. Ο Μπραχόλης άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ, γυριστό βολ πλανέ στο 28ο λεπτό και ο Μπερτζέμης με πλασέ έκανε το 2-0 στο 65', ύστερα από παράλληλη μεταβίβαση του Σίμου. Η Δύναμις μείωσε στο 70' με σουτ του Ρουμπάτη, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση έχοντας στη συνέχεια μια καλή στιγμή με τον Ανδρέου. Για τον Παγαηστικό, ο Ρηγίνος είχε δοκάρι στο 62' και στην επαναφορά, από πολύ ευνοϊκή θέση, ο Λάιος έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ. Aξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιάννης Μπραχόλης, σκόρερ του πρώτου τέρματος (φωτογραφία) έκανε σήμερα το ντεμπούτο του στο σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Κλεάνθης, Δώσσας, Μαρούγκας (70' Γιαννακόπουλος), Στρούγγης, Ζιώγας, Λάιος, Ρηγίνος (63' Αποστολόπουλος), Β. Μιχαλόπουλος, Μαγγιώρος (46' Μπερτζέμης), Μπραχόλης, Σίμος.
Δύναμις: Νακελάρι, Μαυρομμάτης, Σέτι, Κούντριας, Παπαεμμανουηλίδης (67' Σκαρίμπας), Σαραφίδης, Τσάμης, Θανόπουλος (46' Κανάνι), Ρουμπάτης, Ανδρέου, Καπάκης (75' Μαυρογόνατος).