noodles volos banner

Αίας-Άθλος 3-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αίαντα, που κέρδισε 3-2 στις καθυστερήσεις τον Άθλο. Κάτι ανάλογο ,με το ίδιο σκορ και το ίδιο χρονικό σημείο για το νικητήριο τέρμα είχε συμβεί κόντρα στους Μυρμιδόνες πριν δύο αγωνιστικές!
Ο Φωτιάδης με δύο γκολ, στο 4ο και 20ό λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του Αλμυρού, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" σημείωσαν μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές στο τοπικό τα τελευταία χρόνια σκοράροντας τρεις φορές στα τελευταία δέκα λεπτά: μείωσαν στο 82' με τον Παπανικολόπουλου, ισοφάρισε στο 90' ο Κατσαβριάς και χάρισε τη νίκη ο Καλοδήμος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά. Αμέσως μετά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπιρτσάι.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Καλοδήμος, Γαρυφάλλου (46’ Μαλλιαρός), Κωστούλας, Μαρμαγκιόλης (70’ Κοντογeωργάκης), Μπιρτσάι, Κατσαβριάς, Κωστούλας, Κοτσανίτης.
Άθλος: Γιαννακός, Κουτρογιάννης, Δάρας, Δημόπουλος, Καραδήμας, Επίσκοπος, Ξηροκώστας, Νικολάου (58’ Φάτσης), Φωτιάδης, Χρυσοστομίδης (65’ Τσεκρέζης), Κακλιάς (93’ Κουφογιάννης).