noodles volos banner

Αγχίαλος-Σκόπελος 1-1

 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Σκόπελος πήρε ισοπαλία στην Αγχίαλο με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, στο 18ο λεπτό με ωραίο γκολ του Καραγιώργου, ο οποίος από τη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, γύρισε το σώμα του και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ισοφάριση στο 92ο λεπτό με προβολή του Συνοδινού, ύστερα από κεφαλιά του Χρυσάνθη στο δοκάρι.
Στο πρώτο ημίχρονο,η Αγχίαλος ήταν καλύτερη. Σουτ του Καραγιώργου από το ημικύκλιο στο 1ο λεπτό μπλόκαρε ο Ζαρίφης, ενώ σουτ του Χισάι στο 5' από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Σταθόπουλος. Καλοεκτελεσμένο φάουλ του Βέτσικα, κόντραρε κι έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο σε κόρνερ (11'), άστοχη κεφαλιά από τον Καραγιώργο (27'). Στο 45' από πάσα του Φούκη, σουτ του Μπούτλα στην κίνηση κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε χλυαρά στα χέρια του Ζαρίφη, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήυσεων, οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, από αυτές που ...δεν χάνονται. Από σέντρα του Καραγιώργου, δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ο Μαυρόπουλος δεν έβαλε σωστά το πόδι του κι έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ βρίσκονταν εξ επαφής με την εστία! Για την Αγχίαλο, στην επανάληψη πλασέ του Μπούτλα και κεφαλιά του Καραγιώργου έφυγαν άουτ, ενώ μετά την ισοφάριση, ο Πιτσάβας απείλησε με πλασέ που απέκρουσε ο γκολκίπερ. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Μαυρόπουλος για χτύπημα σε αντίπαλο.  Οι νησιώτες ανέβασαν στο β' ημίχρονο στροφές και είχαν καλές φάσεις με κεφαλιά του Κερμελή άουτ, δύο σουτ του Χισάι που έβγαλε ο Σταθόπουλος, όπως κι ένα σουτ του Συνοδινού.
Η Αγχίαλος παραμένει αήττητη, αλλά σίγουρα σήμερα ήθελε τη νίκη, ενώ η Σκόπελος πήρε τέσσερις βαθμούς στις δύο σερί εξόδους της, έχοντας παίξει ήδη τρεις φορές εκτός νησιού. Για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Λάζογλου, ενώ για τον ΑΟ Σκοπέλου, την επανεμφάνισή του στην ομάδα και τα γήπεδα του τοπικού κατέγραψε στην 4η αγωνιστική ο Δαλακιάρης.

Στη φωτογραφία κοντρόλ με το στήθος από τον Καραγιώργο (στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση)

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σταθόπουλος, Τσάμης, Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσαρδακάς, Μπούτλας (91' Πιτσάβας), Πύλος (70' Σγατζής), Τσέλιος, Καραγιώργος, Βέτσικας, Φούκης (85' Λάζογλου).
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσιος (60' Παναγιώτου), Μπακόπουλος (60' Π. Χρυσοφός), Αλεξίου, Στ. Χρυσοφός (70' Αλιράι), Κερμελής, Δαλακιάρης, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

 

Last modified onSunday, 29 November 2015 19:29