noodles volos banner

ΕΜΑ-Αίας 0-1

Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Αίας πανηγύρισε σήμερα το πρώτο "διπλό" της σεζόν, με 1-0 στις Μικροθήβες. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 30ό λεπτό από τον Μαλλιαρό. Για τους γηπεδούχους της ΕΜΑ, τρεις καλές φάσεις χάθηκαν πριν το γκολ, με σουτ του Παπαδάκη άουτ, με σουτ του Ζαγκαβιέρου λίγο δίπλα από το δοκάρι και τετ-α-τετ του Ρεφουγιάτι που έπιασε ...αέρα ενώ ήταν σε θέση για γκολ. Στην επανάληψη, Ζγουλέτας, Ρεφουγιάτι είχαν άστοχο σουτ και ο Γκαμάλιας μια κεφαλιά. Για τον Αίαντα, μοιραίος παίκτης ο Κατσαβριάς, καθώς βρέθηκε σε πολλές περιπτώσεις σε ευνοϊκό σημείο για να σκοράρει, όμως σήμερα δεν ήταν η μέρα του... Οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για μία περίπτωση πέναλτι, στο 60' σε μαρκάρισμα στον Λανάι (που δόθηκε αλλά φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής) και στο 90' σε χέρι αμυντικού που έκοψε σουτ του Κωστούλα.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Σαματάς, Ζαγκαβιέρος (70' λ.τρ. Χορταργιάς), Βέτσικας, Λανάι, Διαμαντένιας, Ρεφουγιάτι, Σκοτεινός, Παπαδάκης (70' Γκαμάλιας), Ζγουλέτας, Αθ. Βαλακανιώτης (75' Αναγνώστου), Ρομάριο.
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπούρας, Χουλιαράς, Μαλλιαρός (70' Γαρυφάλλου), Κωστούλας, Κουτσανίτης, Καλοδήμος, Κατσαβριάς, Κωστούλας, Μαρμαγκιόλης.