noodles volos banner

Άθλος-Αγχίαλος 0-0

Χωρίς γκολ το ματς στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος" ανάμεσα σε Άθλο κι Αγχίαλο που ήταν ο πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα και ο 5ος για τους Αγχιαλίτες που μετρούν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες εξόδους. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άθλος ήταν καλύτερος κι απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, δύο φορές με τον Ξηροκώστα, μία με τον Χρυσοστομίδη, με τους Ξυνό, Επίσκοπο, αλλά στην τελική προσπάθεια η ομάδα του Αλμυρού δεν είχε ουσία. Στην επανάληψη, Ξηροκώστας, Φωτιάδης είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν. Αναφορικά με την Αγχίαλο, "ξύπνησε" στο β' μέρος και έχασε τρεις καλές στιγμές για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο ημίωρο. Από παράλληλη πάσα του Ρούλη, ο Τσαρδακάς πλάσαρε άουτ από τη μικρή περιοχή, ο Ρούλης είχε σουτ άουτ πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ πλασέ του Μαυρόπουλου απέκρουσε ο Μέμος. Ο Χάρης Μπούτλας δοκίμασε το πόδι του για γκολ, από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, αλλά οι προσπάθειές του έφυγαν λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Φάτσης (60' Τσεκρέζης), Δήμας (35' λ.τρ. Επίσκοπος), Χρυσοστομίδης (85' Κοντοβάς), Φωτιάδης, Ξηροκώστας.
Αγχίαλος: Σταθόπουλος, Σγατζής, Μαυρόπουλος, Τσακόγιας, Σίμος (65' Τσαρδακάς), Γ. Τσέλιος (46' Μηδειάτης), Ρούλης, Κολώνης (42' λ.τρ. Βέτσικας), Μπούτλας, Μούσα, Φούκης.