noodles volos banner

Διαζύγιο Αίαντα με Κατσαμπέκη!

Είδηση βόμβα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου αποτελεί το γεγονός ότι ο Λουκάς Κατσαμπέκης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Αίαντα. Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία με τη νέα σεζόν και έτσι, ύστερα από οκτώ συνεχόμενα χρόνια κοινής πορείας -που είναι δώδεκα εάν προσθέσουμε σε αυτά και την πρώτη τετραετούς διάρκειας θητεία του κόουτς στο σύλλογο- οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο Λουκάς Κατσαμπέκης έβαλε τη σφραγίδα του στους "κιτρινόμαυρους", οδηγώντας τους στην καλύτερη (3η) θέση της ιστορίας τους στην Α' ΕΠΣΘ, στον τίτλο της ομάδας με την καλύτερη επίθεση, ενώ φέτος η ομάδα κατετάγη 2η στο 2ο όμιλο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κατέστησε τον Αίαντα μια παραδοσιακή και υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου που δεν είχε μία ή δύο σεζόν-πυροτεχνήματα αλλά για σχεδόν μια δεκαετία παρουσιάστηκε σταθερά ανταγωνιστικός και δυνατός.

Μιλώντας στο magnesiasports, ο Λουκάς Κατσαμπέκης ανέφερε: "Το διαζύγιο επήλθε σε αδερφικό κλίμα, θεωρήσαμε ότι ύστερα από οκτώ χρόνια ήταν η στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε και τη σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους δύο προέδρους των τελευταίων ετών, Θανάση Ντούκα και Χρήστο Κωστούλα, τους οποίους είχα την τιμή να έχω ποδοσφαιριστές στην πρώτη μου θητεία στον Αίαντα και μετά, από τη θέση του προέδρου, και οι δύο με στήριξαν πάρα πολύ. Είχα άψογη συνεργασία με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, είχα παίκτες που ήταν μαθητούδια και έγιναν οικογενειάρχες. Σίγουρα στη Σούρπη ζήσαμε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου. Άλλωστε, πώς μπορούν να ξεχαστούν συνολικά δώδεκα χρόνια με ανθρώπους που δεθήκαμε, ζήσαμε καθημερινά και παλέψαμε μαζί για το σύλλογο”.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ