noodles volos banner

Με ανατροπή στο φινάλε, ο Άθλος πήρε το μπαράζ

Δημόπουλος (αριστερά) και Δήμας (δεξιά), οι σκόρερ σήμερα για τον Άθλο Δημόπουλος (αριστερά) και Δήμας (δεξιά), οι σκόρερ σήμερα για τον Άθλο

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Άθλο Αλμυρού. Εξασφάλισε οριστικά την παραμονή καθώς σήμερα στο γήπεδο των Καναλίων σε αγώνα μπαράζ, κέρδισε 2-1 τον Ηρακλή, ενώ η βολιώτικη ομάδα θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο Πύρασος στη Γ' Εθνική, περιμένοντας σωτηρία του ώστε να παίξει και του χρόνου στην Α' ΕΠΣΘ.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής ήταν καλύτερος. Προηγήθηκε στο 25ο λεπτό όταν ύστερα από προσπάθεια του Βουρδάκη, ο Σιαμέτης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι “κυανόλευκοι” ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσαντόπουλου, ενώ στο 60ό λεπτό ο Κίτσιος είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Ο Άθλος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο β' μέρος. Ισοφάρισε με κεφαλιά του Δημόπουλου σε φάουλ του Καραδήμα στο 70' και έφθασε στην ανατροπή με πλασέ του Δήμα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ενδιάμεσα στα γκολ, ο Δήμας είχε χαμένο τετ-α-τετ που απέκρουσε ο Κορέντης.
Για την ομάδα του Βαγγέλη Επίσκοπου, είναι μεγάλη επιτυχία η παραμονή στην Α' Τοπική όπου ο σύλλογος συμμετείχε για πρώτη φορά στην τετράχρονη παρουσία του στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, έχοντας κορμό πολλών νεαρών παικτών όπως είναι οι δύο σκόρερ του μπαράζ. Τέλος, νατεμπούτο έκανε επίσης ο 16χρονος Τσεκρέζης

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Επίσκοπος (56' Τσεκρέζης), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (73' Κοντοβάς), Καμπουρίδης (82' Σχουλής).
Ηρακλής: Κορέντης, Τσαντόπουλος, Μαστροπαναγιώτης, Μόκιας, Ψαρόμπας, Μάρκος, Βουρδάκης, Κίτσιος, Τσατσαρώνης, Ν. Μαραγγός (70' Σαμαράς), Σιαμέτης (75' λ.τρ. Τζιόλας).

Φ.Γ.