noodles volos banner

Απόλλων Καναλίων-Κένταυρος 3-0

Εύκολη επικράτηση για τον Απόλλωνα Καναλίων κόντρα στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Κώστα Ρέππου που πήρε έτσι την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 28ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ για αντικανονικό πιάσιμο της μπάλας από τον γκολκίπερ σε γύρισμα συμπαίκτη του. Ο Καραβάς έστρωσε στον Παπαπορφυρίου και ο τελευταίος σκόραρε. Το 2-0 στο 36' με τον Ντίνο Μωραΐτη από πλάγια θέση και το 3-0 λίγο πριν βγει το ημίχρονο, με ωραίο τέρμα σε δημιουργία κι εκτέλεση. Δημιουργός ο Βαρσαμάς κι εκτελεστής ο Κερμελής που έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Μπογδανίδη.
Για τον Απόλλωνα, ο Κουζιώκας στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι, χάθηκαν ευκαιρίες με τους Μωραΐτη, Τσιαντό, ενώ ο Κένταυρος είχε δύο καλές στιγμές με τους Παπαμαρκάκη και Ντένις προς το φινάλε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πηλιορείτες έπαιξαν με τον Μπογδανίδη στο τέρμα, που είναι επιθετικός...

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Καρπούζας, Γκουμάς (60' Παπαναγιώτου), Βαρσαμάς, Κουζιώκας, Παναγιωτάκης, Κερμελής, Μωραΐτης, Κελεσίδης (65' Τσιάντος), Καραβάς, Παπαπορφυρίου, Ψαθάς (75' Γ. Καλαμίδας).
Κένταυρος: Μπογδανίδης, Εκταρίδης, Πανάρετος, Χουχονίκος, Πανούλας, Βαρσαμάς, Γώγος, Ντένις, Ανδρέου, Παπαμαρκάκης, Βρέκουλος (60' Παπαδημητρίου).