noodles volos banner

Διαγόρας-Ηρακλής Βόλου 1-0

Με κεφαλιά του Σανίδα στο 85ο λεπτό, ο Διαγόρας κέρδισε 1-0 τον Ηρακλή στο Στεφανοβίκειο, σε επεισοδιακό παιχνίδι καθώς μετά τη λήξη του, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες αφού στο 78' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Πρασσάς για κλωτσιά σε αντίπαλο και στο 90' ο Καραμανλής με δεύτερη κίτρινη. Από πλευράς Διαγόρα εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία και τονίστηκε πως οι Λαμπρογιώργος, Κάρρος, Χαλιμούρδας έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ. Ο Γιάννης Φασουράκης, τεχνικός του Ηρακλή, χαρακτήρισε το απότελεσμα δίκαιο και τη διαιτησία άριστη, συμπληρώνοντας ότι ο Σιαμέτης στο 70' και ο Δαμάσκος στο 75' είχαν δοκάρι. Στο 70ο λεπτό σημιεώθηκε λιγόλεπτη διακοπή στο ματς λόγω παρουσίας φιλάθλων δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Διαιτητής της συνάντησης ο Κρητικός, με επόπτες τους Τσιγγινέ και Τασιόπουλο. Αυτή η τριάδα αύριο θα παίξει στο ματς της ΑΕΚ!

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Καραδημήτρης, Γιαννούχος (50' Σανίδας), Γαλογαύρος, Πασσάς, Καραβασίλης, Κωνσταντίνου, Καραμανλής, Καρατζιώλης, Κάρρος, Λαμπρογιώργος, Χαλιμούρδας.
Ηρακλής Βόλου: Ορφανός, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης (85' Γιαννούκος), Μόκιας, Σινάνης, Ψαρόμπας, Σιαμέτης, Μαρούγκας (75' Οικονόμου), Λεβέντης, Καραμανιώλας (85' Κίτσος), Δαμάσκος.