noodles volos banner

Τάχος: «Μπορούσαμε να «ξεφύγουμε» περισσότερο στο σκορ, αν προσέχαμε»

Ικανοποιημένος, μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του κόντρα στους Μυρμιδόνες Πλατάνου (3-0) για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports ο τεχνικός της Ακρόπολης Σέσκλου, Βαγγέλης Τάχος, τονίζοντας πως οι παίκτες του δε θα πρέπει να επαναπαυτούν, αλλά να δουλέψουν πιο σκληρά για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι με τους Μυρμιδόνες Πλατάνου το αντιμετωπίσαμε ως αναμέτρηση πρωταθλήματος. Παίξαμε στη δεύτερη έδρα μας, το Αερινό, καθώς στο δικό μας γήπεδο πραγματοποιούνται ορισμένες εργασίες και τολμώ να πω πως δυσκόλεψε αρκετά τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μου το γεγονός πως το χόρτο δεν είχε κουρευτεί πρόσφατα. Προηγηθήκαμε με 3-0 ως το ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα 2-3 τέρματα, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί. Δε δυσκολευτήκαμε και δεν απειληθήκαμε καθόλου, πέρα από πολύ λίγες περιπτώσεις.

Εμείς τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Θησέα. Όλοι οι αντίπαλοι του πρωταθλήματός μας είναι δύσκολοι, ελπίζουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας».

Last modified onMonday, 19 September 2016 21:03