noodles volos banner

“Καθάρισε” από το πρώτο μέρος με τον Άθλο η Δήμητρα (3-0)

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, στο Δημοτικό Γήπεδο Ευξεινούπολης, η Δήμητρα κέρδισε με 3-0 τον Άθλο Αλμυρού, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιάννης Σιαμέτης, τεχνικός των γηπεδούχων, χρησιμοποίησε 26 (!) ποδοσφαιριστές, δοκιμάζοντας διάφορα πρόσωπα και σχήματα, δίχως αυτό να επηρεάσει την πολύ καλή εικόνα των “πρασίνων”.

Τα γκολ πέτυχαν οι Δάρας με κεφαλιά (15'), ο Γιάννης με σουτ εντός περιοχής (20') και ο Κακλιάς πάλι με σουτ (27'). Κατά τη διάρκεια του εκρηκτικού πρώτου μισαώρου, το οποίο ήταν εξαιρετικό για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 17', που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε την κεφαλιά του στο 23' να καταλήγει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, λόγω των πολλών αλλαγών και από τις δύο πλευρές, με τον Άθλο να απειλεί 1-2 φορές την εστία των γηπεδούχων, προς το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 3-0, με τη Δήμητρα να δίνει το επόμενό της φιλικό το Σάβββατο, με αντίπαλο την Αγχίαλο στην Ευξεινούπολη. Για τον Άθλο τα επόμενα φιλικά είναι το επόμενο Σάββατο με τις Ράχες Φθιώτιδας, την Τετάρτη 7/9 με το Βαθύκοιλο Φθιώτιδας (και τα δύο στις εγκαταστάσεις του Άθλου), ενώ στις 11/9 η ομάδα του Βαγγέλη Επίσκοπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τους Μυρμιδόνες. 

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σαββίδης, Αράπης, Αντωνιάδης, Ζάρας, Μπαράκου, Γοδενόπουλος, Σχουλής, Πάτζιος, Γκεοργκίεφ, Δήμας, Κακλιάς.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παπαδόπουλος, Καρατέεβ, Γκάμπας Σ., Νάτζιος, Άλντο, Γκρίνιας, Βούλγαρης, Μαβίδης, Σαρσώνης, Γιάννης, Δαλακούρας, Γαλατσίδας, Μπίνας Ν., Ματρακίδης, Μπίνας Κ.

Άθλος: Μπούντης, Κομπούρας, Χατζηγεωργίου, Θ.Κ. Μπιρμπίλης, Φωτιάδης, Κούργιας, Τζορντέλι (35’ Τσουκάρας), Δήμας, Φάτσης (35’ Τίτου), Κέρτσι, Νικογιάννης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Μπιρμπίλης Θ., Τσεκρέζης, Παπανικολάου, Μπούρχας, Ζαντιώτης, Χατζηδημητρίου, Παπαρίζος, Ξηροκώστας, Κυρατζής, Πέπα, Γουργιώτης

 

 

Last modified onThursday, 01 September 2016 16:01