noodles volos banner

Πανηγυρίζει την παραμονή η Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή πανηγυρίζει την παραμονή της στην Α' ΕΠΣΘ μετά τη χθεσινή της νίκη με 4-2 στο μπαράζ που διεξήχθη στο Βελεστίνο. Με συνεχή βροχή διεξήχθη το δεύτερο ημίχρονο, βροχή και τα γκολ... καθώς οι Αγχιαλίτες προηγήθηκαν 1-0, αλλά οι πιτσιρικάδες του Στέλιου Μαλακασιώτη στην επανάληψη πέτυχαν τρία γκολ σε διάστημα είκοσι λεπτών, ειδικά το τρίτο από τον Μαρμαρινό ήταν το γκολ της χρονιάς! Στο 71ο λεπτό μείωσαν οι “βυσσινοί” αλλά έξι λεπτά πριν τη λήξη, η βολιώτικη ομάδα “καθάρισε” την νίκη.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία. Από ένα σουτ εκτός περιοχής για κάθε ομάδα, ο Χ. Μπούτλας στο 5' και ο Μαρμαρινός στο 13' που δεν βρήκαν στόχο. Το σκορ άνοιξες στο 22ο λεπτό. Ο Καραγιώργος από τα αριστερά εκτός περιοχής, “άδειασε” δύο αντιπάλους με προσποίηση, γύρισε το σώμα του και σέντραρε, με τον Καπέσιο να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά μπροστά στην εστία. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καραγιώργος βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα ο Χατζημητροφάνης στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Η καλύτερη φάση για την Αγία Παρασκευή στο 27'. Ο Κοπάνας απέφυγε με ντρίμπλα τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σοφιανό αλλά το τελείωμα δεν ήταν το ιδανικό, με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Κεφαλιά του Λούμπαρδου από δύσκολη θέση έφυγε άουτ στο 30'.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ ...από τα αποδυτήρια για την Αγία Παρασκευή. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μαρμαρινός σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και τέσσερα λεπτά αργότερα, η ολική ανατροπή. Σε βαθιά μπαλιά, αδράνησε ο αμυντικός και ο Μαλακασιώτης με πλασέ από τη μικρή περιοχή, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Στο 66' το τρίτο γκολ που ήταν από τα σπάνια... Το γκολ της χρονιάς. Ο Σοφιανός εκτέλεσε βολέ που έφθασε σχεδόν στο κέντρο, στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής και ο Κοπάνας, πριν σκάσει η μπάλα στο έδαφος, σούταρε πετυχαίνοντας ένα φανταστικό τέρμα που δεν περίμενε κανείς! Η Αγχίαλος μείωσε γρήγορα, στο 71' με πλασέ μέσα από την περιοχή του Στατήρα, αλλά δεν δημιούργησε κάποια άλλη φάση. Στο 84' κι ενώ οι παίκτες του Θανάση Μπίλη είχαν προωθηθεί για ένα φάουλ, έμειναν εκτεθειμένοι αμυντικά. Στην αντεπίθεση, ο Κουτσιαρής έδωσε ασίστ και ο Κοτσέλος πρόλαβε την έξοδο του Σοφιανού κάνοντας το 4-2 και στην ουσία “τελείωσε” το ματς. Μάλιστα στο 88' ο Καραγιάννης έχασε ευκαιρία μπροστά στο τέρμα για πέμπτο τέρμα. Από το 82' η Αγχίαλος έπαιξε με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίστηκε ο Ζητούδης (είχαν γίνει όλες οι αλλαγές), πολύ καλή η διαιτησία του Δημητριάδη.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Τσιτσιρίκος, Λούμπαρδος, Βαν ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Μαλακασιώτης, Παπακώστας (46' Κουτσιαρής), Κοπάνας, Μαρμαρινός (77' Κοτσέλος), Φραγκογιάννης (57' Καραγιάννης).
Αγχίαλος: Σοφιανός, Χ. Μπούτλας, Μαυρόπουλος, Τσαρδακάς, Απ. Μπούτλας (73' Κολώνης), Τσακόγιας, Ζητούδης, Kαπέσιος (61' Στατήρας), Καραγιώργος, Μούσα (70' Σγατζής), Φούκης.

Last modified onSaturday, 07 May 2016 22:07