noodles volos banner

Θησέας-Ηρακλής 2-2

Ο Ηρακλής βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και τελικά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον Θησέα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η ομάδα του Δ. Κόφφα ήταν πολύ μαχητική κι άνοιξε το σκορ με φοβερό μακρινό δυνατό σουτ του Γιαννούλα, μόλις στο 3ο λεπτό. Η ισοφάριση στο 14' με σουτ του Νούσια από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από κάθετη του Γκάγκα. Το 2-1 στο 62' με προσωπική ενέργεια του Αλέξανδρου Γκουγκούδη και πλασέ αφού ξεπέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και το τελικό 2-2 στο 80' με προβολή του Νούσια ύστερα από παράλληλη μεταβίβαση του Βουρδάκη.
Για τον Θησέα, τετ-α-τετ του Γκουγκούδη στο πρώτο ημίχρονο απέκρουσε ο Πολυμέρου, σουτ του Ισά από καλή θέση έφυγε άουτ, στην επανάληψη οι ίδιοι παίκτες είχαν χαμένες ευκαιρίες: ο Καρδιτσιώτης μεσοεπιθετικός είχε πλασέ άουτ και ο δεύτερος δυνατό σουτ που χτύπησε σε αντίπαλο και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Για τον Ηρακλή, Τσελεπής, Νούσιας βρέθηκαν σε φάσεις για γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στο 48' ο Τσελεπής αστόχησε από ευνοϊκό σημείο να σκοράρει, μετά από πάσα του Κοντοβά. Ο Ηρακλής δέχθηκε γκολ ύστερα από εννιά αγωνιστικές και είδε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕ Διμηνίου να μειώνεται στον 1 βαθμό, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Μπαρδόκου, Κατσιώτης, Γαρυφάλλου, Κουρτέλης, Γιαννούλας, Ισά (90’ Μιτζέλος), Καραλόπουλος, Γκουγκούδης, Λιάρος (78’ Σαμαράς), Κόρμπας.
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης (74’ Βουρδάκης), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (60’ Τζήμας), Μόσιος (46’ Φέζο), Ασλάνογλου.